Penti ile estetik müdahaleye gerek yok !

Penti ile estetik müdahaleye gerek yok !
Güncelleme:

Penti iç giyim koleksiyonuyla kadınlar bu yaz hiç olmadıkları kadar cesur, iddialı ve çarpıcı bir görünüme kavuşuyor.

Özel olarak tasarlanan ürünler, kadınların estetik müdahaleye gerek kalmadan mükemmel bir vücuda kavuşmasını sağlıyor. Dik tutma, hacim, toparlama ve maksimum rahatlık etkisine sahip sütyenlerle istediğiniz göğüs ölçüsüne kavuşmanız mümkün.

Çıkarılabilir pedli push up sutyenler, göğüsleri kavrayarak hayal edilen dekolte görünümü sağlıyor. Askılı ve tam kavrayan sutyenler ise göğüsleri toparlama özelliği ile kadınların beğenisini kazanıyor.

Penti Abracadabra ürün grubu bu sezon kadınları hayal edilen görüntüye kavuşturuyor. Abracadabra Yüksek Bel Slip Korse, bel, basen ve karın bölgesinin formda bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Abracadabra Seamless Full Şort Korse; tek bir ürünle tüm vücudunu şekle sokmak isteyen kadınların imdadına yetişiyor. Vücudu komple saran formuyla basen, üst bacak, karın ve bel bölgesini toparlayan ürün, bütün kıyafetler ile uyum sağlıyor.. Ayarlanabilir askılarıyla kolay kullanım sağlayan full korse, dikişsiz seamless yapısı sayesinde de kıyafetlerin altından belli olmuyor.Abracadabra Straples Korse; daha ince ve seksi bir figür için, karın ve kalça bölgesindeki istenmeyen fazlalıkları düzleştirerek form veriyor. Elbise şeklindeki korse, çıkarılabilir askılarıyla yaz boyunca elbiselerin altında da rahatlıkla kullanılabiliyor.