Penti ile mükemmeli hisset !

Penti ile mükemmeli hisset !
Güncelleme:

Penti bu sezon iddialı bir iç giyim koleksiyonuna imza atıyor.

Tüm vücut ve beden ölçülerine uygun, kadınların beklentileri düşünülerek en ince ayrıntısına kadar tasarlanmış koleksiyonda artık mükemmel sutyene kavuşmak mümkün!

Penti'nin 2013-2014 Sonbahar/Kış iç giyim koleksiyonunda yer alan sutyenler rahatlığı ile kolay bir kullanım sağlıyor, push up etkisiyle istenilen göğüs ölçüsüne kavuşturuyor, renk, desen ve model zenginliği ile kadınları feminenlik ve modernlikle buluşturuyor.
.
"Penti Lotus Leopar", "Penti Explore Leopar" ile vahşi hissediyorum!

Leopar deseniyle şık ve vahşi bir görünüm sunan sutyenler dış giyime olduğu kadar iç giyime de özen gösterenlerin tercihi oluyor.

Straplez kesimi, çıkarılabilir askısı, kaymayı önleyen silikon bantlarıyla göğsü mükemmel kavrayan desteksiz sutyen "Penti Lotus Leopard" gömlek ve ceket içine giyildiğinde farklı bir şıklık yaratıyor. Leopar deseni dantelle tamamlayan "Penti Explore Leopard" sabit askılı olup, destekli olma özelliğiyle göğüslere ayrı bir dolgunluk katıyor.

"Penti Lotus Lace" ile şık hissediyorum!

İç giyimin vazgeçilmezi olan dantel "Penti Lotus Lace", "Penti Lotus Lace Slip" ve "Penti Lotus Lace Atlet" üçlüsüyle iç giyime yeni bir tarz getiriyor.

Büyük göğüs ve bedenlere de uygun olarak tasarlanan "Penti Lotus Lace" çıkarılabilir askısı ve straplez kesimiyle göğüsü mükemmel kavrıyor. "Lotus Lace slip" pamuklu kumaş üzerine dantel kaplamasıyla rahat ve hijyenik bir kullanım sağlıyor. Bu ikiliyi tamamlayan "Penti Lotus Lace Atlet" göğüs kısmındaki şık dantel tasarımıyla iç giyimde olduğu gibi dış giyimde ceket içine giyildiğinde farklı bir şıklık yaratıyor.

"Penti Day&Night" ile rahat hissediyorum!

Kadınlara günün her saati konfor ve güzelliği bir arada sunan Penti'nin her kadının vücut kıvrımlarına uygun olarak tasarladığı "Penti Day&Night" sutyen "24 saat süren konforu" vaat ediyor. Günlük hayattan özel davetlere giysilerin altından mükemmel görünüm sağlayan "Penti Day&Night" kadınların gün boyunca rahat bir nefes almasını sağlıyor. Bu özel sutyen, yumuşak dikişsiz mikrofiber kumaşı, çift kat kanatları, ince ped askıları ve vücuda oturan kalıpları sayesinde mükemmel bir konfor sunuyor. Kadının rahatlığı en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanan sutyende balenler istenirse çıkarılabiliyor. Elastik hazır kapları sayesinde göğsü maksimum destekliyor ve göğüsün yuvarlak durmasını sağlıyor.
"Penti Beauty" ile güzel hissediyorum!

Rahatlık, modernlik ve doğallıktan vazgeçmeyen kadınlar için tasarlanan "Penti Beauty" sutyen dantel sırt detayıyla birlikte kadına romantizmi vaad ediyor. Göğüse doğal bir görünüm veren orijinal sutyen tasarımı ayrıca göğsü dikleştirerek yuvarlak durmasını da sağlıyor.

"Penti Wowbra" ile farklı hissediyorum!

Gün boyunca enerjik olmak isteyen ama aynı zamanda kadınsılığını da vurgulamak isteyenleri de unutmayan Penti'nin yeni koleksiyonunda bulunan "Penti Wow Bra" sütyen tasarımı, 3'lü push up etkisi ve ekstra destekleyici ped özelliğiyle göğüsü iki beden büyütüyor. "Penti Wow Bra" sutyenler; yumuşak ve pürüzsüz mikro-fiber kumaşı ve elastik hazır kapları sayesinde göğüse mükemmel uyum ve destek sağlıyor.

"Penti Chic" ve "Penti Juliet"ile özel hissediyorum!

Hafif parlak, yumuşak mikro ve tül kumaştan tasarlanan "Penti Chic" sütyenin iç ve ön kap detayı farklı renklerden oluşuyor. Hafif push-up etkili olan sütyende askılar çıkarılarak straplez olarak da kullanılabiliyor.

Göğüsleri bütünüyle kavrayan ve mükemmel bir biçimde toparlayıp dik durmalarını sağlayan "Penti Juliet"sütyen şık danteliyle de hoş bir görünüm sunuyor. "Penti Juliet Balkonet" ise balkonet kesimi ve çıkarılabilir pedleri sayesinde göğüslere seksi bir görünüm kazandırıyor. Çıkarılabilir pedlere, kaymayı önleyen silikon bantlara sahip olan sütyen özel danteliyle çok şık.

Penti ile renkli hissediyorum!

Basic renklerin yanı sıra mor, fuşya, yeşil, gri, bej renklerinin hakim olduğu Penti İç Giyim koleksiyonu iç dünyanızı renklendiriyor.

Tüm sütyen modellerini Penti'nin puanlı, çizgili, dantel "eğlenceli slipler" ile kombinleyerek neşeli bir iç giyim tarzını yakalayabilirsiniz.