Ramsey Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Ramsey Sonbahar-Kış Koleksiyonu
Güncelleme:

Ramsey yeni sezonda sartorial şıklığı ve erkeksi görünümleri yenilikçi tasarımlarıyla yeniden yorumluyor.

Ramsey 2014/15 Sonbahar-Kış Koleksiyonu;  sartorial şıklığı ve erkeksi görünümleri yenilikçi tasarımlarıyla yeniden yorumlarken yeni sezonda da hafiflik ve erkeğin vücut anatomisiyle uyumlu rahat, fit kalıplar ön planda… Zero Weight üretim teknolojisiyle hazırlanan hafif ve fit takım elbiseleriyle erkek modasında fark yaratan Ramsey’in renk, kumaş ve dokularda kontrastlıklara odaklanan ve soğuk koyu renklerin tonlarından oluşan koleksiyonunun olmazsa olmazları; takım elbiseler ile kombinlenen triko yelekler, yün spor ceketler ve uzun hırkalar ile farklı kumaş efektleri…

Ramsey 2014/15 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda sartorial şıklığı, güçlü ve erkeksi görünümleri yenilikçi malzeme ve kalıplar ile yeniden yorumluyor. Sezon boyunca erkeklere şık, trendy ve rahat bir stil vaad eden koleksiyonda renk, kumaş ve doku kontrastlıklarının yoğun etkisi göze çarpıyor.

Koleksiyonun odaklandığı kontrastlıkları vurgulayan soğuk koyu tonlardan oluşan renk skalasında; bordo, yeşil ve indigonun koyu ve parlak tonları, flanel dokularda ve fırçalı yün yüzeylerde ön plana çıkan gri renk gölgeleri ile kahvenin soft tonları dikkat çekiyor. Kış havası ise koyu renk tonlarının oluşturduğu renk dalgasında kendini hissettiriyor.

Bu sezonun dikkat çekici trendi olarak takım elbiselerle kombinlenen triko ve yün ya da açıkhavada kullanıma uygun yün-kapitone yelekler ön plana çıkarken uzun hırkalar ve yün spor ceketler erkeklerin gardıroplarında olması gereken moda parçalar…

Hafif ve fit!

Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda erkeklere özel bir moda deneyimi sunan Ramsey, Zero Weight üretim teknolojisiyle hazırlanan ve yüzde 50’ye varan hafiflik sunan takım elbiselerle rahatlık ve şıklığı aynı üründe buluşturuyor. Ramsey, Sonbahar-Kış sezonunda da hafif, erkeğin vücut anatomisiyle uyumlu fit kalıplara sahip tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Çekimler Londra’da gerçekleştirildi

Çekimleri dünyanın moda başkentlerinden Londra’da gerçekleştirilen ve Hollandalı manken Andre Van Noord’un bu sezon da objektif karşısına geçtiği Ramsey 2014/15 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nu Ümit Savacı fotoğrafladı.

Ramsey 2014/15 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda Neler Göreceksiniz?

Takım elbise: Mikro ekoseler, klasik balık sırtı desenler, granül görünümlü flanel tweed kumaşlarla hazırlanan takım elbise modellerinde; mono ve kruvaze yakalar ön plana çıkarken yün ya da triko yelek kullanımları dikkat çekiyor. Melanj efekti takım elbise modellerinin vazgeçilmezi durumunda. Takım elbiseyi yeniden yorumlayan koleksiyonda Zero Weight teknolojisinin sağladığı hafiflik ile fit kalıplar erkekler için takım elbise giymeyi zevk haline getiriyor.

Ceket: Yün-ipek ya da indigo karışımlı, moher, melanj ve bukleli ipliklerle hazırlanan modellerle erkeğin hem tarzı hem de rahatlığı adına çok özel bir deneyim sunan koleksiyonda; ekose, micro ve klasik balık sırtı desenler, örmeler, tweedler ön plana çıkıyor. Fırçalanmış yünler, içerisinde renkli bir dünyanın efektlerini barındıran nopeli kumaşlar, koleksiyonunun ayrışan parçalarını oluşturuyor. Ceket modellerinde hafiflik, fit ve vücut anatomisiyle tam uyumlu, bedeni kavrayan kalıp anlayışı hakimiyetini koruyor… Ceketlerin kol, yaka ve cep detaylarında kullanılan renk geçişleri ise tasarım ekibinin sürprizlerinden sadece birkaçı…

Gömlek: Minik geometrik desenlerin kullanıldığı modellerde klasik tarzın yanı sıra spor-şık bir giyim tarzını benimseyenler için geniş seçenek sunuluyor. Denim yine koleksiyondaki varlığını sürdürürken gömlek yakalarındaki yenilikçi ve farklı detay kullanımları koleksiyona özel bir hava katıyor.

Pantolon: Yün, flanel, koton ve parça boya tekniği ile hazırlanan modeller, kullanılan desen geçişleri ile bu sezon her zamankinden daha iddialı… Cep detaylarına yapılan vurgular da bu iddiayı artırıyor.

Triko: Yün ve kaşmir karışımlı trikolarda farklı iplik kullanımları da göze çarparken yaka ve kol detayları ile trendy bir görünüm yakalanıyor.

Dış giyim: Yaka, kol ve ceplerde kullanılan renk geçişleri ile farklılaşan mont, kaban modellerine bu sezon denim ceketler ile spor görünümlü kapitone yelekler eşlik ediyor. Yün karışımlı, melanj efektli klasik desenlerden oluşan kumaşlarla hazırlanan yelekler klasik takım elbiselerden spor ceketlere kadar geniş bir kullanım alanı sunuyor. Takım elbiselerin üzerine giyilmek üzere tasarlanan uzun hırkalar da koleksiyonun en dikkat çekici parçaları arasında…

Aksesuar: Örgü ve yün kravatlar, yün mendiller, smokinlerin vazgeçilmesi papyonlar, soğuk havaların en şık detayı deri eldivenler ve deri ya da süet kemerler Ramsey erkeğinin stilini tamamlayan aksesuar seçeneklerinden ön plana çıkanlar…