Renkleri kullanma kılavuzu

Renkleri kullanma kılavuzu
Güncelleme:

Bu kış renkler adeta birbiriyle yarışıyor...

Yeni sezon çok geniş bir renk kartelasıyla huzurlarınızda. Üstelik bordo, kobaltmavisi, safran sarısı, zümrüt yeşili gibi iddialı tonlarla. Mesela her yerde pembe var... “Kar kış” demeden baştan ayağa beyaz giyinmek sezonun hiti, hatırlatalım. Alışverişe çıkmadan renk raporumuza göz atın.

Kırmızının cazibesi

Kendine güvenen kadının rengi yine kırmızı. Baştan aşağıya kırmızılara bürünmek ya da sadece kırmızıbir ayakkabıyla stilinizi tamamlamak elinizde. Rengin cazibesinden mahrum kalmak istemiyorsanız kırmızıya şans tanıyın.

Asker yeşili

Asker yeşili güçlü duruşuna bu kış da devamediyor. “Kızları da alın askere” türküsünü sevenler buradan buyurun...

Enerjik sarı

Tribal ve geometrik desenler içinde sarıyı, yeşil ve siyah gibi renklerle yorumlamak güzel fikir olabilir. Sonucu siz de seveceksiniz.

Gri dokunuş

Ne siyah gibi dominant ne de beyaz kadar saf ve yumuşak. Kadınların gardıroplarının kurtarıcı rengigriden bahsediyoruz. Hemen her renkle kolaylıkla kombinlenebilen gri ilemodern ve çekici bir ifadeye bürünebilirsiniz.

Masum pembe

Rengin temsil ettiğimasumiyet maskülen parçalarla muhteşem bir kontrast oluşturuyor. Gardırobunuzda pembelere yer açın, pişman olmayacaksınız...

Gece mavisi

Gündüz olduğu kadar gece de rahatlıkla kullanabileceğiniz mavi ve tonlarına bayılacaksınız, kuşkumuz yok.

Zümrüt yeşili

Zümrüt yeşili ölümsüzlüğün, yaşamve doğanın, yeniden doğumun ve evrenin rengi. Stilinize ışıltı katmak istiyorsanız, bu renkten bir parça taşımanız yeterli olacaktır.

Bordonun gücü

Bordo renk, deri ve kürk gibi parçalarla daha ciddi ve sert bir havaya bürünüyor bu kış. Sezonun en şık moda silahı bordoya korkmadan yatırım yapabilirsiniz.

HT Hayat