Romantik ve enerji dolu Vakko kadını

Romantik ve enerji dolu Vakko kadını
Güncelleme:

Vakko Kadını, ezber bozan, sürprizlerle dolu bir silüeti hem romantik, hem enerji dolu hem de doğal bir şıklıkla gözler önüne seriyor.

Vakko Kadın Sonbahar-Kış 2016-17 Koleksiyonu, “Redecoration”, “Art of Simplicity”, “Distant Shapes” ve “Festive” isimli dört farklı temayla sezona merhaba diyor. Vakko Kadını, bu kış sadelikle harmanlanan eğlenceli ve eklektik tarzıyla oversize bir silüete bürünüyor. Koleksiyonda yer alan yaşamın içinden ilham alan motifler, aplike ve nakışlar, tüllü etekler, kürklü el örgüsü trikolar, bol kesim maskülen ceketler, paltolar ve pantolonlar romantik, dinamik ve doğal bir şıklığı gözler önüne seriyor.

Vakko Kadını, bu kış “Redecoration” temasıyla sürprizlere hazır…

Vakko Kadın 2016-17 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nun “Redecoration” teması, özgür bir ruhu temsil eden dökümlü, bol parçaları, aplike ve nakış uygulamaları, eğlenceli mesajları ve taş süslemesi gibi şaşırtıcı dokunuşlarla sıradışı ve enerji dolu... Koleksiyonda kullanılan ekose, kaşmir, yün, ipek kumaşlar, danteller, taşlı iğneler ve motifler ise masalsı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Süslemelere bir mizah duygusu katan işleme ve patch’ler ise her zaman genç kalan, eğlenceli bir iç dünyayı yansıtıyor. Yaşamın içinden alınan motifler kimi zaman doğadan çiçek ve hayvan formlarıyla, kimi zaman sempatik mesajlar, kimi zaman da doğal ve kristal taşlarla hareketleniyor. Tüllerin etekler, kürklerin el örgüsü trikolar, taşlı iğnelerin gömlekler, dantel çiçek aplikelerin elbiseler, nakışların montlarla buluştuğu koleksiyonda eklektik emprimeler neredeyse tüm temayı kucaklıyor.

Hakimiyetini sürdüren düz botların yanı sıra, üzeri taşlı nakışlı spor ayakkabılar, renkli balerin ve mokasenler, kalın orta topuklu süet ve kadife ayakkabılar, kürklü çizmeler bohem ve eğlenceli “Redecoration” temasını güçlendiriyor. Küçük ve orta boy çantalar da mesaj, aplike ve kürk detaylarla süsleniyor. Etnik temaların başı çektiği aksesuarlarda, renkli taşlı kolyeler, büyük küpeler ve bilezikler öne çıkıyor. Ponponlu bereler, kalın atkılar, kış aylarının vazgeçilmezleri deri eldivenler Vakko Kadını’nın kış görünümünü tamamlıyor.

Vazgeçilmez sadelik sanatı “Art of Simplicity” buz renkleriyle kışa ışık veriyor…

Yeni sezonun dikkat çekici trenlerinden sadelik; “Art of Simplicity” temasında buz grisi, açık pembe, uçuk yeşil, uçuk mavi kuzey ışıklarını; camel, koyu gri, kahve, haki ve turuncular ise kış güneşini yansıtıyor. Oversize bir görünümün ön planda olduğu bu temada maskülen ceket, palto ve pantolonlar başrolde yer alırken kalıplardaki özen, detaylar ve kumaş kalitesi

sadeliğin sanatı olarak modadaki yerini alıyor. Bu sade şıklığı kürkler, zincirler, ipek kumaşlarla bezeli detaylar canlandırıyor. Kroko, süet botlar ve erkek ayakkabılarıyla birlikte sırt çantaları ve net çizgilere sahip büyük çantalar bu minimal görüntüyü tamamlıyor.

Tüm temaların ortak noktası “Distant Shapes”…

Vakko Kadın 2016-17 Sonbahar-Kış koleksiyonunun temalarındaki ortak nokta vücuda yakın fakat vücudu sarmayan bir silüet... “Distant Shapes” temasında yer alan oversize palto ve ceketler, kısa pantolonlar, uzun ve kabarık etekler, uzun ve dökümlü elbiseler, el örgüsü büyük triko ve pançolar bu siluetin en çarpıcı örnekleri arasında yer alıyor.

Vakko Kadını’nın “Festive” şıklığı…

“Festive” temasında akşam şıklığı için uzun etekler; kürklü üstler, yumuşacık trikolar ya da gömleklerle takımlanıyor. Bol pantolonlar ve uzun eteklerle volanlı ve bağcıklı ipek gömleklerin bir araya gelmesi doğal, sade ve romantik bir görünüm sunuyor. Emprime uzun elbiseler; taşlı iri kolyeler, uzun küpeler ve taşlı bileziklerle zenginleşiyor. Sade şıklık saten ve kadifeyle detaylanmış tulumlar, ceketler, pantolonlarla kendini gösteriyor.