Sevgililer Günü hediyeleri Sarar'da

Sevgililer Günü hediyeleri Sarar'da
Güncelleme:

Her yıl olduğu gibi bu yıl da kalpleri ısıtacak en güzel Sevgililer Günü hediyeleri Sarar'da sizi bekliyor.

Aşkın en renkli anlarına tanıklık edeceğimiz 14 Şubat yaklaşıyor, tüm sevgililer bu özel günde birbirinden güzel sürprizler yapmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonun iddialı koleksiyonlarından birine imza atan Sarar Kadın'da göz alıcı bina silüetleri ve nostaljik izler ile yaratılan tasarımlar şık bir hediye alternatifi olarak ön plana çıkıyor. Sulu boya baskılar, enine çizgiler ve kare desenlerle tasarlanan elbiseler; sarı, yeşil, pembe ve kırmızı tonlarıyla buluşuyor. Sarar Kadın 2014 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nda tüm kadınların favorisi olacak bir diğer tasarım ise Palazzo ismiyle bilinen bol paça pantolonlar... Dökümlü kesimi ve canlı renkleri ile dikkat çeken Palazzo pantolonlar, özellikle hafta sonu eğlenceleri için oldukça kullanışlı bir alternatif olarak göze çarpıyor. Koleksiyonda ''Casual Chic'' stilini ön plana çıkaran tasarımlar ise iş hayatının yoğun temposunda rahatlığından ödün vermeyen kadınlara şıklığı ve rahatlığı bir arada vadeden bir hediye seçeneği olarak dikkat çekiyor. 

Sarar Erkek 2014 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nda da birbirinden şık Sevgililer Günü hediyeleri sizi bekliyor. Koleksiyonda özellikle kontrast dikişlerle tasarlanan renkli koton ceket ve pantolonlar dikkat çekiyor. Enine çizgili ve denim gömleklerin ön plana çıktığı koleksiyonda mono kaplama tasarımlar ve yarım astarlı ceketler, gündüzden geceye geçişi kolaylaştıracak bir stil sunuyor. Yaz enerjisini yansıtan sarı, pembe, turkuaz ve yeşil tonları ile yaratılan Sarar Erkek 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nda renkli şortlar, renkli ve baskılı basic yaka tişörtlerle tamamlanıyor. Sarar Erkek Koleksiyonu'nun en gözde tasarımları ise ince tabanlı ve zarif eva taban ayakkabılar ile kombinlenen düşük belli pantolonlar oluyor. Hediye tercihini aksesuardan yana kullanmak isteyenler için ise iş hayatının vazgeçilmezi olan deri çanta ve valizler şık bir hediye alternatifi olarak ön plana çıkıyor.

Sarar, bu yıl da kadın ve erkek koleksiyonlarındaki birbirinden farklı tasarımlar ile unutulmaz bir Sevgililer Günü hediyesi almak isteyenlerin ilk adresi olmaya devam ediyor.