Şıklığınızı atkılarla tamamlayın

Şıklığınızı atkılarla tamamlayın
Güncelleme:

Kadınlar, günümüzde modayı oldukça yakından takip ediyor ve modaya uygun giyinerek şık ve güzel görünmek istiyorlar.

LEYDİTURK.COM/ ÖZEL

2013 yılına kar ve yağmur ile birlikte girdiğimiz bu günlerde kadınlar atkılar ile giydikleri kıyafetleri tamamlamak istiyor hem de soğuk havalardan kaçınmak istiyorlar. 2013 atkı modelleri de bu bağlamda modayı takip eden kadınlar için hemen hazırlanırken pek çok büyük mağazanın vitrinlerindeki yerini almıştır. 2013 atkı modelleri arasında birbirinden güzel ve çekici atkılar yer alırken sizde bu atkıları aksesuar olarak kullanabilir hem de soğuk havalardan korunabilirsiniz.

2013 atkı modelleri arasında dikkat çeken ilk modeller kuşkusuz ki renkli atkı modelleri oluyor. Renkli atkılar kadınların her renk elbiseleri ile giyebileceği türden olurken canlı renkleri ile de göz kamaştırıyor. Atkıların üzerlerinde kullanılan desenler ise 2013 yılında oldukça fazla göreceğimiz ayrıntılar arasında yer alıyor. Artık geçmiş dönemlerdeki gibi sade renklerde bulunan atkılar tercih edilmemekte ve daha desenli atkılara yer verilmektedir. Büyük mağazaların vitrinlerinde yer alan diğer atkı modelleri ise deri atkılar oluyor. 2013 yılında ilk kez karşılaştığımız bu modeller çok kısa süre içerisinde hanımlar tarafından beğenildi.

Deri atkı modelleri 2013 yılına farklılık katar iken hem güzel görüntüleri hem de sıcak tutması ile kadınların tercihi oluyor. Fiyat olarak diğer atkı modellerine oran ile biraz daha pahalı olan deri atkılar vitrinlerde sizi bekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.