Silk and Cashmere’den ''Sıcacık Hırkalar''

Silk and Cashmere’den ''Sıcacık Hırkalar''
Güncelleme:

Silk and Cashmere havaların iyice serinlediği bugünlerde özlediğimiz sıcacık hırkalarla karşımızda.

Modern şehir hayatında tarzınızdan ödün vermeden her an rahatlıkla kullanabileceğiniz hırkalar aynı zamanda soğuk kış günlerinde en büyük kurtarıcınız.

Gece ve gündüzün kurtarıcı parçası

Fur Edge Hooded Cardigan hırka şık tasarımı, %100 kaşmir dokusu ve zarif örgüsü ile ister gündüz ister gece yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kurtarıcı parçanız olacak. Siyah, Kum Beji ve Vizon renklerinde hazırlanan bu tasarım kapüşonu ile de dikkat çekiyor. Fur Edge Hooded Cardigan hırka soğuk kış günlerinde size tam koruma sağlarken günlük ya da profesyonel hayatta tarzınızı yansıtabileceğiniz bu sezonun en gözde parçalarından.

İster hırka ister kazak 

Soğuk havalarda sezonun trend renklerinde sıcacık bir hırka veya kazak arayanların favori parçası Engadin Cardigan... %100 kaşmir dokuda ve sezonun çarpıcı renklerindeki bu hırka, istenirse yaka tasarımı ve düğmeleri sayesinde bir kazak olarak da kullanılabiliyor. Mor ve saks mavisi gibi çarpıcı renk seçenekleri, kaşmir kumaş kaplı düğmeleri ile son derece tarz sahibi bu tasarım Silk and Cashmere ustalığının her detayını yansıtıyor. Zarif örgüsü, yumuşak dokusu ile bu hırkayı sezon boyunca yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz.

Özel boyama tekniği ile sezonun en dikkat çeken parçası

Dirty Effect Cardigan isimli bu hırka ‘Dirty print’ diye adlandırılan özel teknikle elde edilen boya efekti sayesinde sezonun en dikkat çeken parçalarından. Kullanılan boyama tekniği ile her bir parçası birbirinden farklı tasarımıyla bu hırka gardrobunuzun en trend parçası olmaya aday. Aynı ürün üzerinde farklı renk dalgalanmalarının yarattığı görüntü ile ön plana çıkan bu hırkayı şık olduğu kadar sportif tarzı sayesinde her an her yerde rahatlıkla kullanabileceksiniz.

Kışın soğuk günlerinin en sıcak hırkası

Kaşmiri ve sezonun trendi Selanik örgüsünü buluşturan Corvatsch Mens Cardigan hırka, ‘fit’ kesimiyle klasik hırka kalıplarının dışına çıkıyor. Selanik örgüsünden gelen ekstra kalınlık, yumuşaklık ve ısıtma özelliği hakim yaka modeli ile birleşerek soğuk günlerde tam koruma sağlıyor. Metal dişli fermuarları ve ayni renkteki Silk and Cashmere logolu elciği ile hem çok rahat hem de trend bir görüntü sunuyor.

Paylaşmayı sevenler için ‘Boyfriend’ hırka

Rönesans Serisi’nin Free Edge hırkası son yılların en gözde trendi ‘Boyfriend’ teması ile unisex formda tasarlanmış. Kendine has yapısı ile çiftlerin ortak kullanımına uygun olan bu parça paylaşmayı sevenler için sezonun favorilerinden. Bel kısmında deri bir kemerle kullanıldığında feminen tarza yönelen bu tasarım ön kısmı açık olarak kullanıldığında erkekler için rahat ve şık bir hırka haline geliyor. Bu hırkayı kaşmir ya da ipek kaşkol ve şallar ile kullanarak görünümünü zenginleştirmek mümkün.