Siz hangi tektaş modelini tercih ederdiniz?

Siz hangi tektaş modelini tercih ederdiniz?
Güncelleme:

Yeni yılın herkese huzur ve mutluluk getirmesi dileği ile yazımıza başlayıp bu yıl içerisinde evlenecek olan çiftler için 2013 tek taş yüzük modellerini bir araya getirmek ve sizlere sunmak istedik.

LEYDİTURK.COM/ ÖZEL

2013 yılı içerisinde yeni bir yuva kuracakların ve evlilik teklifinde bulunacak erkeklerin muhakkak almaları gereken tek taş yüzükler yeni yılda da oldukça güzel ve çekici. Sadece evlenme teklifi için aynı zamanda hediye için de birebir olan tek taş yüzükler şıklık ve zarafet ile birlikte asilliği de vurguladığından bayanlar tarafından önemi oldukça fazladır.

2013 tek taş yüzük modelleri pek çok büyük kuyumcularda görücüye çıkar iken yeni yılda küçük taşlı modeller kadar büyük taşlı tek taş yüzük modellerinin de yer aldığını görüyoruz. Pek çok farklı boyutta üretilen 2013 tek taş altın modelleri alacak olan kişilerin bütçelerini de zorlamadan her kesime uygun modellere sahip. Türkiye’nin ve dünyanın en büyük mücevher üreticileri arasında yer alan Atasay, Goldaş ve Gülaylar mağazaları birbirinden farklı ve güzel altın tek taş modellerini vitrinlerinde ki yerlerinde görücüye çoktan çıkarttı.

Her zevke ve her bütçeye uygun 2013 tek taş yüzük modelleri arasından sizde evlenme teklifi edeceğiniz kişiye veya nişanlınıza veya eşinizi bir tek taş ile yeni yılının güzel geçmesini sağlayabilir, onu mutlu edebilirsiniz. 2013 tek taş yüzük modelleri galerimizden beğeneceğiniz yüzük modellerini seçkin mücevher mağazalarında bulabilirsiniz.