Sneaker aşıklarının yeni adresi: Sport in Street

Sneaker aşıklarının yeni adresi: Sport in Street
Güncelleme:

Sneakerı yaşam tarzı haline getiren ve rahatlığından ödün vermeyen tüm sevgililere Sport in Street rengarenk bir stil sunuyor.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sportif aksesuarlarla; şık ve rahat bir tarz yakalamak ve sevgilisine günün her anında rahat hissettirecek sneaker hediye etmek isteyenlerin aradığı her şey Sport in Street mağazalarında.

Sezona damgasını vuran rahat giyim tarzının tamamlayıcısı sneaker ayakkabılar, genç ve enerjik ruhu ön plana çıkarıyor. Sıcacık ve rengarenk çeşitleriyle Sport in Street, sneakerdan vazgeçemeyen çiftlere 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de şıklık sunuyor. Nike, Adidas,Reebok, New Balance, Skechers, Asics, Lumberjack, Superga, Palladium, US Polo, Lacoste, DC, Etnies, Tommy Hilfiger, Dockers gibi ünlü markaları bir arada bulabileceğiniz Sport in Street mağazalarında herkese uygun trendleri yakalamak mümkün.

Tüm sneaker modellerini daha yakından görebilmek için Mall of İstanbul, İstanbul Özdilek, Eskişehir Espark, İstanbul Vialand ve Ankara Ankamall AVM’lerindeki Sport in Street mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.