Stil sırdaşınız Penti

Stil sırdaşınız Penti
Güncelleme:

Penti’nin ''Bahar Çorapları'' kusursuz olmanız için elinden geleni yapıyor...

Bahar aylarının gelmesi ve güneşin kendini yeniden göstermesiyle mezuniyet, düğün ve davet sezonu da açılıyor. Penti’nin “Bahar Çorapları” stilinizde sıkıntı yaratabilecek her türlü sorunu çözüp, kusursuz olmanız için elinden geleni yapıyor. Çok ince denyeden üretilen çoraplar henüz güneşten bronzlaşmamış bacaklara ekstra güzellik katmanın yanı sıra açık ayakkabılarla da rahatlıkla giyilebiliyor.

Senin gibi, Tenin gibi, Yok gibi…

Penti, ‘Yok Gibi’ külotlu çoraplarıyla yine kadınların sırdaşı oluyor. Adeta ikinci bir ten gibi olan ve çok ince bir dokudan tasarlanan çoraplar, dışarıdan bakıldığında bacakta yok duygusu uyandırıyor. Bahar aylarına özel çok ince olarak tasarlanan ve 7 farklı tonda satışa sunulan ten rengi çoraplar tıpkı uygun fondöteni seçer gibi ten rengine uygun çorap tonunu seçme imkanı sağlıyor.

Mis Kokulu Çoraplar…

Penti Premier serisini mis kokulu, parfümlü olarak satışa sunuyor. Taze meyve ve lavanta karışımının verdiği ferahlatıcı kokuyu bacağınızda gün boyu taşımak iyi hissettirmez mi? 6 denye inceliğinde olan “Premier 6” ipek matlığıyla bacakları sararken burun kısmının inceliği sayesinde açık ayakkabılarla da giyilebiliyor. Düşük bel korseli “Premier İnvisible” külotlu çorap ise iz yapmayan özelliğiyle her türlü kıyafetle rahatça kullanılıyor.

Açık Ayakkabılar İçin Özel Çoraplar…

“Dekolte parmaksız” ve “Fit 15 burunsuz” ise açık ayakkabılar için özel olarak tasarlandı. Açık burunlu ayakkabılarla giyilebilen, davet kombinlerinizin vazgeçilmezi olan dekolte külotlu çoraplar, parmakları açıkta bırakıyor. Mat dokusu ve ipeksi görünümüyle henüz bronzlaşmamış bacakları da ideal bir görünüme kavuşturuyor.

Delinse de Kaçmıyor!

“Penti Stop 7” ve “Penti Stop 15” in en önemli özelliği delinse de yukarı ya da aşağı doğru kaçmıyor. Günün kurtarıcısı olan ürün, kadınların da vazgeçilmezi oluyor.