Taşların tılsımı modaya da yansıdı !

Taşların tılsımı modaya da yansıdı !
Güncelleme:

İşte BNG markasının 2010 yaz koleksiyonu...

Kan dolaşımını hızlandıran Yakut, enerji veren Ametist, stresi azaltan Oniks, bağışıklık sistemini güçlendiren Mercan ve bereket veren Akik, bu özellikleriyle, bir yaşam stili sunan BNG markasının 2010 yaz koleksiyonuna yansıtıyor...

BNG'nin 2010 yaz koleksiyonunda taşların etkisi sadece tasarımlara değil özel kumaşlarına da yansıdı. Kırışmayan teknolojik jersey, Japonya' da elde dokunan keten, vücudunuzda yok hissi yaratan ipek koton, İtalyan keten ve koton iplikten dokunmuş trikolar, koleksiyonda olmazsa olmazlar arasında.

'Taşların Yansıması' Koleksiyonu'ndaki temel renk her zamanki gibi BNG'nin vazgeçilmez ifadesi olan siyah. Beyaz, frambuaz, oksit, grej, su yeşili, gümüş, lila, bej ve antrasit, tamamlayıcı diğer renkler olarak koleksiyonda yer buluyor.

Defilede Ahu Yağtu, Oksana, Burcu Kutluk, Didem Soydan, Duygu Akdeniz, Ebru öztürk, Ece Begüm Yücetan, Gülsün Durak, Nur Gümüşdoğrayan, Selda Car ve Irmak Altın gibi ünlü mankenler görev aldı.

BNG dokunuşunun tamamlayıcısı aksesuarlarda, organik yansımalı tohum kolyeler, vazgeçilmez deri kemerler, şekilden şekle giren şallar, sürpriz detaylar yaratmak isteyenler için ideal bir ortam sağlıyor.

BNG markasının sahibi ve tasarımcısı Nilgün Gülen'in ev sahipliği yaptığı defileye, Beyhan Bağış, Nebahat Çehre, Zeynep Tunuslu, Deniz Berdan, Ece Sükan, Nurgül Yeşilçay ve Serra Yılmaz gibi sanat ve cemiyet dünyasından birçok ünlü konuk katıldı.

Nurgül Yeşilçay'ın da katıldığı defilede Taşların Yansıması koleksiyonu katılımcıların büyük beğenisini topladı. Ayrıca BNG standını ziyaret eden Devlet Bakanı Zafer Çağlayan BNG'nin yurtdışı yatırımları hakkında bilgi alarak koleksiyonu inceledi.

iVillage