Ten’den yılbaşına çok özel koleksiyon

Ten’den yılbaşına çok özel koleksiyon
Güncelleme:

Ten, yeni yıla özel sunduğu koleksiyon ile bordo ve siyaha yeni bir yorum katıyor...

Dönemin vazgeçilmez rengi olan bordo ve siyahın farklı yorumları ile tasarlanan Ten\'in Yılbaşı Koleksiyonu, kadınların iç dünyasındaki eğlenceli çizgilerden ilham alınarak hazırlandı. Satenin siyah ve bordo ile uyumu koleksiyonda ön plana çıkarken, dantelin feminen dokusu koleksiyona damgasını vuruyor.

Göğüsleri 2 beden büyük gösteren sutyenler, takım olarak kullanabileceğiniz duble dikişli iz yapmayan külotlar, Balkonet kaplı vücudu saran mini yıtmaçlı babydoller kolleksiyonun gözdeleri arasında…

Dantelin masumiyeti ve yeni yılın tartışmasız en çekici rengi olan vişne çürüğünün tonları Ten’in yeni yıl koleksiyonuna esin kaynağı oldu. Dış giyimi kadar iç giyimine de önem veren kadınlar, Ten’in  farklı dokulardaki iç çamaşırı tasarımlarıyla harikalar dünyasında yolculuğa çıkacak. Kadın asaletini yansıtan dantellerin saten kumaşlara nakış gibi işlendiği renkli modeller,  Feminen dokunuşların ağırlıkla hissedildiği jartiyerler ise siyahın gizemli havasının yansıtıldığı iç çamaşırı kombinlerinde ölümsüzleşiyor. Egzotik sıcaklığıyla gece boyunca baştan çıkarıcı karakterini vurgulamak isteyenler siyah renkte ki simli jartiyer takımı tercih edecek. Özel saten püsküllü kesesiyle satışa sunulan bu ürünler dışında erkekler içinde bordo saten boxer özel keseli ambalajı ile koleksiyonun hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Yeni yılda kendinizi ya da sevdiklerinizi şımartmak istiyorsanız, Ten Yılbaşı koleksiyonumuz Ten mağazaları ve seçkin satış noktalarında sizleri bekliyor.