Tommy Hilfiger ve Gigi Hadid'den yeni koleksiyon

Tommy Hilfiger ve Gigi Hadid'den yeni koleksiyon
Güncelleme:

Tommy Hilfiger ve Gigi Hadid, ikinci ortak koleksiyonlarını 2017 İlkbahar sezonu için tasarlarken, “ ❤ to be Part” ismiyle lanse ettikleri girişimle, moda severleri, koleksiyonu ve defileyi birlikte şekillendirmeye davet ediyor.

Süper model Gigi Hadid, Tommy Hilfiger kadın giyim, ayakkabı, aksesuar ve parfüm koleksiyonlarının küresel marka elçisi olmaya 2017 sezonunda da devam ediyor. 2016 Sonbahar sezonunda başlayan ve ilk defa New York Moda Haftası kapsamında lanse edilen TommyXGigi koleksiyonunun ardından Tommy Hilfiger ve Gigi Hadid ikinci koleksiyonlarını yine birlikte tasarlarken bir yeniliğe de imza atıyorlar. “ ❤ to be Part ” girişimi, moda severleri favori stillerine karar verip oy kullanmaları ile koleksiyona katkıda bulunmaya davet ediyor.

Polo yaka tişört, denim, bomber mont ve kapüşonlu modellerin yer aldığı toplam 14 tasarım tommy.com ile Tommy Hilfiger’ın sosyal medya kanallarında ve Refinery29.com’da 21-31 Ekim günleri arasında tanıtıldı. Bu süre içinde müşteriler favori stillerine oy verdi. En çok oy alan dört stil, TommyXGigi koleksiyonunun parçası olarak üretildikten sonra 2017 Şubat ayındaki #TOMMYNOW defilesinde podyumdaki yerini alacak ve podyuma çıktığı anda tüm dünyada satışa sunulacak.

Gigi Hadid hayranlarına TommyXGigi koleksiyonun bir parçası olma fırsatı sunan “ ❤ to be Part” girişimi aynı zamanda Tommy Hilfiger’ın modayı demokratikleştirme vizyonunu ileriye taşıyor. Hadid’in elçiliği, Tommy Hilfiger markasının kadın giyimine yönelik faaliyetlerini küresel ölçekte genişletme stratejisini yansıtırken, aynı zamanda da tasarım yönetimi, mağaza tasarımı, ürün teşhiri, sunum ve iletişim gibi çeşitli unsurları ele alıyor.