Twist'le tarzını seç !

Twist'le tarzını seç !
Güncelleme:

Sıra dışı tasarımları ve yenilikçi tarzıyla fark yaratanların markası Twist, 2015-16 Sonbahar Kış sezonuna iddialı bir giriş yapıyor.

Birbirinden farklı temalara sahip koleksiyon, her stile hitap ediyor. Şehrin en cool tarzına sahip olmak isteyenler için, sezona yön verecek ipuçları karşınızda!

Militer çizgilerin hakimiyetindeki kabanlar, püsküllü ceketler, tül detaylı etek ve postallar ile koleksiyonda maskülen ve feminen şıklık bir arada kullanılıyor.

90’lı yılların cool havasına sahip, vintage görünümlü parçalar geçmiş zaman yolculuğuna çıkarırken; rahatlığın ön planda olduğu Bohem temasında ise süet püsküllü yelekler, uzun triko hırkalar ve etnik kumaşlı deri biker ceketler cool şıklığı vaat ediyor.

Sezonun gözde parçalarından crop top bluzlar, çiçek baskılı ve nakışlı trikolar da romantik giyinmeyi seven Twister’lar için koleksiyondaki yerini alıyor.

Kışa doğru koşar adım..

Twist 2015 – 16 Sonbahar-Kış sezonunda popülerliğini korumaya devam eden loaferlar, payetli materyal ve saçak detaylarıyla farkını ortaya koyuyor.

Rahat ve cool giyim tarzını benimseyenler gizli dolgu topuk botlar ve burnu açık bootiler’i tercih ederken; dağcı botları ve metal zincirli postallar maskülen formlarda öne çıkıyor.

Feminen tarzı benimseyenler içinse; balerin etkili bağcıklarıyla diğerlerinden ayrılan yılan derisi baskılı stilettolar tercih sebebi oluyor.

Alışılmışın dışında..

Bedene giyilen metal ağırlıklı zincir kolyeler, el bilezikleri, kıkırdak küpeleri ile sezona yeni bir soluk katıyor.

Metalik renklerin hakimiyetindeki clutchlar ve sezonun gözde parçalarından sırt çantaları genç ve dinamik ruha sahip Twister’ların yanından ayrılmıyor.