Ünlüler giydi, stoklar tükendi !

Ünlüler giydi, stoklar tükendi !
Güncelleme:

Ünlülerin büyük rağbet gösterdiği Burberry'nin kalp desenli gömlekleri yok satıyor.

Burberry markası modada yeni bir trend yarattı. Louis Vouitton`un LV desenli kahverengi çantaları, Burberry`nin trençkotları ve ekoseli atkılarından sonra şimdi de sırada kalp desenli gömlekler var.

Victoria Beckham kalp desenli bir gömleğin kahverengisini geçtiğimiz ay New York Moda Haftası`nda giydi. One Direction grubunun üyelerinden Harry Styles laciverdini doğum gününde, siyahını yeni filminin prömiyerinde giydi. Donna Air ise Prens William ve Prens Harry`nin de katıldığı yüksek profilli bir hayır işi partisinde aynı model ve desende bir kıyafet ile görüntülendi.

Milyonlarca insanin sürekli takip ettiği bu isimlerin giydiği bir gömleğin satışa çıkmasından sonra bir ay içinde tükenmesi de sürpriz olmadı.

Burberry markasının 495 sterlinden (1.456 TL) sattığı kalp desenli gömlek modeli tükenirken aynı desende eldiven ve çantalardan bulmak mümkün.

İngiliz basınından Daily Mail`in haberine göre ise tüm bunlar tesadüf değil. Marka yetkilileri açıklamasa da markaların ünlü isimlere yeni modellerinden ücretsiz olarak gönderdikleri bilinen bir gerçek. Bu isimlerin yakınları da durumu doğruluyor.

Burberry kalp desenli gömleği piyasa sürmeden aylar önce Victoria Beckham, Harry Styles gibi isimlere gönderiyor.

Öyle ki Victora Beckham`ın havaalanında valizini kaybetmesinin ardından modacılarının Donna Karan`ı arayıp bir iyilik istediği ve oteline valizler dolusu Donna Karan marka kıyafetler gönderildiği biliniyor.

Gazeteport