Uykuda devam eden şıklık: Sleeping Beauty

Uykuda devam eden şıklık: Sleeping Beauty
Güncelleme:

Forever New, yeni uyku giyim koleksiyonu Sleeping Beauty ile şıklık ve rahatlığı bir araya getiriyor.

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, tarihinde ilk defa yepyeni bir ürün grubuyla modaseverleri şaşırtacak. Uyku giyim koleksiyonu Sleeping Beauty ile sezona iddialı bir giriş yapacak olan Forever New, tekstildeki başarısını bu koleksiyonuyla da sürdürecek.

Her koleksiyonda farklı bir hikaye ile karşımıza çıkan Forever New’in yeni uyku giyim koleksiyonu Sleeping Beauty, kadınların olmazsa olmazı şıklığı, ev hayatının rahatlığı ile buluşturuyor. Dantel detaylarıyla süslenen yumuşak satenlerin hüküm sürdüğü Sleeping Beauty koleksiyonunda, uçuk pembe, lila ve su mavisi tonlarının ağırlıklı olarak kullanıldığı göze çarpıyor.

Uyku giyim takımları, pijamaları, gecelikleri, sabahlıkları ve uyku göz bantlarıyla dikkat çeken Sleeping Beauty koleksiyonu, evinde hatta uykusunda bile şık olmayı tercih edenlerin bir numaralı tercihi olacak. Hafif baskı detaylarıyla tatlı bir feminenliğe bürünen Forever New kadını, bu ay, büyüleyici tarzı ve rahatlığı ile evinde bile göz kamaştıracak.