Vakko Couture’den göz alıcı bir koleksiyon

Vakko Couture’den göz alıcı bir koleksiyon
Güncelleme:

Vakko Couture, kış sezonunu göz alıcı tasarımlarla karşılıyor.

Dünyaca ünlü tasarımcıların en özel koleksiyonlarını Vakko çatısı altında bir araya getiren Vakko Couture, kış sezonunu parlak, metalik renk ve işlemeler, keskin hatlı omuz ve derin V yaka detayları içeren göz alıcı tasarımlarla karşılıyor. Kırmızı, parlak ve gösterişli lurex ve metal detaylar bu sezonun cesur detayları olarak öne çıkıyor. Shakespeare’dan ilham alan fırfırlar ve yüksek yakalar ise romantik ve minimal bir görünüm suruyor.

1473242917_vakko_couture___rachel_gilbert.jpg

Vakko Couture 2016-17 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, dünyaca ünlü markaların en özel tasarımları ve Vakko Couture imzalı iddialı seçenekleri ile Vakko Kadını’nı güçlü bir kış sezonuna hazırlıyor.

Parlak ve göz alıcı metalik renkler ve işlemelerin ön planda olduğu koleksiyonda iddialı tasarımlar dikkat çekiyor. Yeni sezonda podyumlarda sık sık görmeye alıştığımız parlak ve göz alıcı metalik renkler ve işlemeler Badgley Mischka ve Temperley London tasarımlarına yansıyor. Derin V yakalar ve gösterişli, keskin hatlı omuz dekolteleri sezonun en dikkat çekici görünümleri arasında yer alıyor. Tüy detayların ön planda tutulduğu tasarımlar, elegan ve zarif bir silüet oluşturuyor.

1473242994_vakko_couture___rachel_gilbert_2.jpg

Shakespeare’den ilham alan fırfırlar ve yüksek yaka detayları, Vakko Couture’ün iddialı ve cesur Sonbahar-Kış Koleksiyonu’na romantizm ve sadelik taşıyor. Temperley London, Elie Saab, Zac Posen imzalı tasarımlarda hayat bulan romantizm Alex Perry’de minimalist dokunuşlarla dengeleniyor.

Modern tasarımlar; cüretkar kırmızı, pırıltılar ve gösterişli metal detaylarıyla buluşarak Vakko Kadını’na zamansız ve iddialı bir şıklık sunuyor.

1473243053_vakko_couture___25_160122_rachelgilbert_weblookbook_0515_copy.jpg

Vakko imzası Couture’de de hakimiyetini sürdürüyor

Vakko Couture, kendi imzasını taşıyan koleksiyonunda her yaşta kadının kendini mükemmel hissedebileceği benzersiz ve zamansız parçaları bir araya getiriyor. Güçlü çizgilerin hakim olduğu koleksiyonda, keskin hatlı omuz ve yaka detayları göz alıcı bir görünümün temelini oluşturuyor. Vakko imzalı Couture koleksiyonunda, uzun ve göz alıcı gece elbiselerinden sade kokteyl elbiselerine uzanan zengin seçenekler yer alıyor.

1473243325_vakko_couture___rachel_gilbert_3.jpg

Vakko Couture 2016-17 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, her yaştan kadın için zengin ve göz alıcı seçenekler sunuyor.