Vakko eşarba Swarovksi dokunuşu

Vakko eşarba Swarovksi dokunuşu
Güncelleme:

Vakko’ya özel desen ve renkleri, moda ve sanatı birleştirerek sunan Vakko Eşarp yeni sezonda Swarovski ile buluşuyor...

Kusursuz güzellik ve asil şıklığın simgesi olan Vakko Eşarp, 75 yılı aşkın bir süredir birçok farklı renk, desen ve modelde hazırlanan koleksiyonları ile Türk kadınının vazgeçilmez aksesuarı olma geleneğini sürdürüyor. 

Vakko Eşarp, bu sezon da trendler doğrultusunda, benzersiz bir üretim kalitesi ve hassas el işçiliği ile sayısız farklı desen ve renklerde çok özel ve bir o kadar da zengin bir koleksiyon hazırladı.

Vakko’nun, doğuşundan bugüne kilometre taşlarından biri olarak öne çıkan ve her sezon büyük özenle hazırlanan Vakko Eşarp, Türk kadınlarına sunduğu bu asil görünümü şimdi 1895’ten bu yana hassas kesim kristalde dünya lideri olan Swarovski’nin taşları ile ile daha da göz alıcı hale getirdi.

% 100 ipek twill kumaş ile üretilen Swarovski kristal taşlı Vakko Eşarplar, 8 ayrı desen seçeneği ile sınırlı sayıda hazırlandı. Klasik eşarp ve uzun fular şeklinde üretilen Swarovski kristal taşlı Vakko Eşarp; Vakko’lar, Vakko Boutique’ler ve Vakko Online Shop’ta, aksesuar denince Vakko Eşarp’ı vazgeçilmez olarak gören moda tutkunları ile buluşmayı bekliyor...