Vakkorama'dan minimal ve cool bir görünüm

Vakkorama'dan minimal ve cool bir görünüm
Güncelleme:

Vakkorama 2016-17 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, modanın en son trendlerini eşsiz parçalarla bir araya getirerek yeni sezonun hit stilini yansıtıyor.

Vakkorama Erkek, 2016-17 Sonbahar-Kış sezonunda, minimalist formları harmanlayarak yepyeni bir casual stil yaratıyor. Sezon trendlerini yansıtan iki ayrı tema ile tasarlanan Vakkorama imzalı ürünler ve dünyaca ünlü markaların en hit tasarımları, Vakkorama çatısı altında buluşuyor. Vakkorama'nın yeni sezona damgasını vuracak koleksiyonunun çekimi ise gençlerin Selfie çılgınlığından ilham alıyor. Selfie konseptiyle çekilen kareler Vakkorama'nın cool, dinamik ve özgün ruhunu yansıtıyor.

2016-17 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nu oluşturan “New Casual /Off Beat” ve “Elemental” temaları yeni sezonun ön plana çıkan trendlerini yansıtıyor. Vakkorama imzalı trendy parçaların yanı sıra dünyaca ünlü markalardan seçilmiş hit ürünler cool ve rafine bir görünüm sunuyor.

Vakkorama’dan “New Casual / Off Beat” Teması

Sıra dışı bir hayat tarzını yansıtan, yeni casual formların yorumlandığı “New Casual / Off Beat” temasında rustik ve rafine bir görünüm dikkat çekiyor. Alışılmışın dışında renklerin kullanılması tasarımlara sıcaklık katarken, kapitonenin ceketlerden gömleklere yayıldığı, shearling detaylı fonksiyonel ceketlerin özel baskılar, ekose gömlekler ve pantolonlarla takımlandığı bir sezon bizi bekliyor. Koleksiyonda chino ve adeta özel dikim gibi üste oturan pantolonlar ön plana çıkıyor. Hayvan baskılı sweatshirtler ve tişörtler Vakkorama Erkek 2016-17 Sonbahar-Kış sezonuna renk katarken, etnik desenli triko, tişört ve sweatshirtler’de camel, hardal, haki, petrol, bej, lacivertin yanı sıra bordo ve yeşil tonlarının hakimiyeti yaşanıyor.

Minimalist Formlara Bürünen “Elemental” Teması

2016-17 kışına imza atacak “Elemental” teması ise Vakkorama Erkek koleksiyonunda minimal ve rahat bir etki yaratıyor. Rafine görüntüsü ve rahat kullanımıyla dikkat çeken parçalar, gri tonları, siyah, beyaz, camel, kırmızı ve bordo ile renkleniyor. Uzun-kısa kaşe paltolar, biker montlar, trenchcoat’lar, Western baskı, kamuflaj, metal rozet ve fular deseni detayları ile birlikte flanel ve poplin gömlekler koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor. Eşofman stili pantolonlarla takımlanan basic balıkçı yaka trikolar ve kapüşonlu önü fermuarlı sweatshirtler cool ve rahat bir sezondan ilk yansımalar...