Victoria’s Secret’dan yepyeni koleksiyon

Victoria’s Secret’dan yepyeni koleksiyon
Güncelleme:

“Very Sexy Strappy Back” Koleksiyonu ile aklınızı başınızdan alacak...

Very Sexy, Victoria’s Secret’ın en göz alıcı, en seksi, en baştan çıkaran koleksiyonu olarak göze çarpıyor.   

Özellikle yoğun destek sağlayan sütyenleri ile dikkat çeken koleksiyon kadınların kendilerini daha iyi hissetemelerine fırsat veriyor. Daha fazla kavrama ve şekillendirme sağlayan sütyenlerde yer alan askı detayları ve birbirinden farklı renkler ile en merak uyandıran dekolte sizinki olacak.

Very Sexy Push-Up: Askılı sırt bantı ve üzerine işlenmiş dantel detayları ile kanat etkisi yaratan etkileyici sırt dekoltesi. Göğüs bölgesini kaplayan Fransız danteli ile baştan çıkaran görünüm. Yarım kesimli göğüs kabı ile derin göğüs dekoltesi. Alttan balen ve içeriğindeki astar ile yoğun kaldırma. Ayarlanabilir askılar ve önden kapanan klipsler ile ultra rahat kullanım. Infinity Edge teknolojisi ile her kıyafetinizle rahatlıkla kullanabileceğiniz iz yapmayan etki. 

Bombshell Push – Up: En mükemmel dikleştirme etkisine sahip Bombshell sütyenler bu koleksiyondaki sırt detayı ile şimdi her yönüyle çok seksi. 2 beden büyüten astarı, maksimum kavrama sağlayan göğüs bantı ile “Oh çok seksi...” dedirten kum saati görünümü. Her açıdan çok seksi olan bu sütyen yarım kesimli göğüs kabı ve önden kapanan klipsleri ile dekolteniz için bir vazgeçilmez.

Strappy Back Bandeau: Yumuşak, pürüzsüz kumaşı ve seksi sırt detayı ile bu sütyen naturel dikleştirme özelliği ile vücut hatlarınızı ön plana çıkartmanızı sağlar. Derin dekolteli tüm kıyafetleriniz için rahat kullanım imkanı verir. Astarsız ve alttan baleni ile doğal bir görünüm oluşturur.