Yaz sıcaklarına karşı püfür püfür Skechers’lar !

Yaz sıcaklarına karşı püfür püfür Skechers’lar !
Güncelleme:

Skechers, ayaklara nefes aldıran Flex Appeal–Obvious Choice modelini kadınların beğenisine sundu.

“#RahatOl, hareket her yerde!” diyerek yola çıkan ve rahatlığı şık tasarımla birleştiren Skechers’ın yeni sezon ürünü Flex Appeal–Obvious Choice, hem antrenman sırasında üst düzey rahatlık sağlıyor hem de kullanışlı yapısıyla gündelik giyim için uygun bir alternatif olma özelliği taşıyor. Memory Foam teknolojisiyle üretilmiş yastıklı iç tabanı ve hava alan örgü panelleriyle spor yaparken her zaman üstün bir konfor sunuyor. Skechers Flex Appeal–Obvious Choice modeline KDV dahil 279 TL’lik fiyatıyla tüm Skechers mağazaları, seçkin perakende zincirleri vewww.skechers.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

“#RahatOl, hareket her yerde!” diyerek yola çıkan ve ürünlerinin tasarımında rahatlığı odağına alan Skechers, kadınlara özel ürettiği Flex Appeal–Obvious Choice modelini satışa sundu. Rahatlığı ve her daim ayaklara nefes aldıran Skech Knit örgü yapısıyla dikkat çeken Flex Appeal–Obvious Choice, sıcak yaz günlerinde hem antrenman hem de gündelik kullanım sırasında spor ayakkabı deneyimine keyif katacak. Pembe, turkuaz, mor gibi farklı renk alternatiflerine sahip olan Flex Appeal–Obvious Choice, yazın gündelik giyim için de uygun bir alternatif oluyor.

Memory Foam teknolojisiyle üretilmiş özel iç tabanıyla ayağınıza en uygun şekli alarak kusursuz bir konfor ve sağlıklı bir kavrama sunan Flex Appeal–Obvious Choice, darbe etkisini azaltan hafif esnek kauçuk orta tabanı ile antrenman sırasında veya günlük kullanımda oluşacak darbeleri minimuma indirerek sağlık bir kullanım süreci sağlıyor. İç astarına ek olarak dil ve bilek bölgesindeki yumuşak yapı da rahatlığı ikiye katlıyor.

“#RahatOl, hareket her yerde!” diyen Skechers’ın kadınlar için tasarladığı Flex Appeal–Obvious Choice, KDV dahil 279 TL’lik fiyatıyla tüm Skechers mağazaları, seçkin perakende zincirleri ve www.skechers.com.tr adresinde yer alıyor.