Yazın ilham kaynağı: Beyaz

Yazın ilham kaynağı: Beyaz
Güncelleme:

Masumiyet, modanın özgür ruhu ile buluşuyor.

Her sezon masumiyeti ve zarafeti ile modanın vazgeçilmez rengi olan beyaz, bu sezon Industrie Denim ile tarzını değiştiriyor.

Yaz aylarının klasik stilini oluşturan beyaz rengi, dünyaca ünlü markaların tasarımlarıyla farklı bir duruş kazanıyor. Industrie Denim\'in yaz koleksiyonlarında odak noktası beyaz oluyor. Rengin zamansızlığı aksesuardan kıyafetlere kadar modanın her noktasında kendini gösteriyor. Bembeyaz bir yaz bizi bekliyor!   

Beyaz tarzın vazgeçilmez parçası jeanler bu sezonda dolaplarda yerini alıyor. Günün her anına uyum sağlayan beyaz jeanler, yazın kurtarıcısı oluyor. Current Elliot, Adriano Golschmied,Current Elliott, Adriano Goldschmied, Joe’s Jeans, J Brand ve Naked & Famous markaları tasarımlarındaki farklı çizgilerini beyaz tutkusu ile bütünleştiriyor.

Jean kombinlerindeki klasik duruşunu bozmayan beyaz gömlekler yaz aylarının arzu nesnesi olmayı sürdürüyor. Demoo Parkchoonmoo, A Question of veMother Denim markaları gündüz stilini birkaç ufak dokunuş ile gece şıklığına dönüştürebilen beyaz gömlek tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Beyazın yalın stilini gösterişli ayrıntılar ile tamamlayabilirsiniz. Marie Turnor ve Zilla markalarının gösterişli çanta tasarımları, Miista’nın renkli espadrilleri veGabriela Artigas, HTC gibi markaların sıra dışı aksesuarları ile beyaza ilham katıyor!

Bembeyaz, huzurlu bir yaz için Avrupa Yakası’nda Zorlu Center AVM\'ye, Anadolu Yakası’nda da Akasya Acıbadem\'de yeni açılan INDUSTRIE DENIM mağazasına mutlaka uğrayın!