Yeni İnci'den anne kız pijama serisi

Yeni İnci'den anne kız pijama serisi
Güncelleme:

Yeni İnci, anne kızları aynı şıklıkta buluşturuyor.

Kadın iç giyimde zarif ve zengin model çeşitliliğiyle tanınan Yeni İnci, tasarım başarısını yansıtmış olduğu pijama takımlarıyla da büyük beğeni topluyor. Yeni İnci; kuzu, kek,aşk ve kelebek temalarından oluşan anne kız pijama serisiyle ev şıklığınızı tamamlayarak anne kızları aynı şıklıkta buluşturuyor. Markanın yeni sezon pijama takımları; kırmızı, pembe, buz mavisi renkleri ve zengin desen çeşitliliğiyle evinize renk katıyor.

Ana kuzularına kuzu desenli pijama serisi

Yeni İnci pijamalar, kuzu temasının işlendiği anne kız pijama takımlarıyla, neşeli bir şıklığı vurguluyor. Beyaz üzerine işlenen kuzu figürleri ve pembe kalpleriyle öne çıkan pijamalar, renkli tarzını yansıtıyor. 

Kek temalı pijamalar ile şeker tadında bir seri

Yeni İnci\'nin pembe üzerine kek baskılı, yakası fiyonk detaylı anne kız pijama serisi, şeker tadında takımlar olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Pembe ve mavinin uyumlu kombinasyonundan oluşan kek temalı pijamalar, anne kız şıklığının farklı bir boyutuna vurgu yapıyor. 

Love serisi, anne kızların şıklığına sevgi katıyor

Love serisi; pembe üzerine love yazısı ve beyaz kedi figürleriyle dikkat çekiyor. Yeni İnci Love serisi pijamalar, anne kızların ev şıklığını sevgi katarak tamamlıyor. 

Kelebek figürü ve kırmızının canlılığı aynı seride

Yeni İnci, pijama takımlarındaki kelebek figürü ve puantiye detaylarıyla, anne kızları aynı şıklıkta buluşturuyor. Kırmızının canlılığını kelebek temasıyla harmanlayan marka, yeni sezon pijamalarıyla anne kızların uyku öncesi şıklığını tamamlıyor. 

Eğlenceli renk ve desenlere sahip Yeni İnci pijamalarla siz de Anneler Günü ev şıklığınızı kızınızla birlikte tamamlayabilir, anne kız bir örnek olmanın keyfini yaşayabilirsiniz.