Yeni İnci'den leopar ve puantiye desenli pijamalar

Yeni İnci'den leopar ve puantiye desenli pijamalar
Güncelleme:

Yeni İnci, tasarım başarısını pijamalarına da yansıtarak büyük beğeni topluyor.

2014 ilkbahar yaz pijama koleksiyonundaki yeşil, turkuaz, kırmızı, pembe ve lacivert renkleriyle şıklığınızı pekiştiren Yeni İnci; kalp, leopar, balon ve puantiye desenleriyle de özgün tarzını sergiliyor.

Leopar ve kalp temasının göz alıcı buluşması

Giyimde iddialı kombinlerde görmeye alışık olduğumuz leopar,Yeni İnci\'nin tasarımlarında kalp ile bütünleşerek farklı bir tarz elde ediyor. Üstü kalp teması içerisinde leoparlı Yeni İnci pijamalar; klasikleşen pijama modellerine ayrıcalıklı bir değer katıyor. Beyaz, pembe ve turkuaz renkleriyle çeşitlenen leoparlı pijamalar; şort ve bermuda altı seçenekleriyle de farklı ihtiyaçlara cevap veriyor.

Balon teması, pijama ve sabahlıkta eğlence ve şıklığı bir arada sunuyor

Yeni İnci pijamalar balon temasıyla neşeli bir şıklığa vurgu yapıyor. Lacivert üzerine mavi, beyaz ve kırmızı renkleri ağırlayan pijamalar, mavi beyaz puantiyeleri ve kırmızı yıldızlarıyla renkli tarzını yansıtıyor.

Love serisi, kırmızının asaletini öne çıkarıyor

Yeni İnci 2014 ilkbahar yaz pijama koleksiyonunda yer alan Love serisi; beyaz üzerine kırmızı kalbi ve Love yazılı baskısıyla dikkat çekiyor. Yeni İnci Love serisi pijamalar ayrıca kırmızının asaletini öne çıkaran özellikleriyle de farklılaşıyor.

Zengin renk ve desenlere sahip Yeni İnci pijamalarla siz de ev şıklığınızı ve konforunuzu tamamlayabilirsiniz.