Emre Kaya’ya babasından 10 bin dolarlık bileklik

Emre Kaya’ya babasından 10 bin dolarlık bileklik
Güncelleme:

Emre Kaya’nın babası, doğum gününde pırlanta taşlı bileklikle sürpriz yaptı.

Yılın son ayını yurt içindeki halk konserlerinin yanı sıra Almanya ve Avusturya konserleriyle yine dolu dolu geçiren Emre Kaya, bitmek bilmeyen enerjisiyle mesleğinin zirvesine tırmanırken, doğum gününden bir gün önce gelen baba hediyesiyle mutluluğunu adeta taçlandırdı.

İNSTAGRAM HESABINDA PAYLAŞTI

Aldığı hediyenin maddi değeri bir yana hatırlanma sevinciyle bilekliğini takıp fotoğrafını çekerek, instagram hesabından paylaşan Emre Kaya, görenlere “Allah herkese böyle baba nasip etsin” dedirtti. Paylaşımında, “Doğum günümden bir gün önce gelen ilk hediyem. Babam sağ olsun” yazan Emre Kaya’nın yakınları, onun aile kavramına büyük önem verdiğini, babasına karşı da yoğun bir sevgi ve saygı beslediği bilgisini verdiler.

w-002.jpg

EMRE KAYA İÇİN "BABA" ÇINAR AĞACI

Emre Kaya, “Bir insanın babasının varlığını her an arkasında hissetmesi çok güzel bir duygu. Uzakta olup görmeseniz de varlığını bilmek büyük mutluluk. Hani çınar ağacı derler ya, bir baba için bundan daha güzel bir benzetme olamaz diye düşünüyorum. Çınar ağaçları uzun ömürleri ile bilinir. Dilerim, Rabbim, tüm babaların ömrünü uzun eylesin” dedi.