Padme Designs'dan yeni yıla özel koleksiyon; Memory

Padme Designs'dan yeni yıla özel koleksiyon; Memory
Güncelleme:

Yeni yılda yepyeni umutlar ve yeniden doğuşun parçası olmaya hazır mısınız?

“Om mani padme hum” yani; lotusun içindeki mücevher mantrasından esinlenerek yaratılan Padme Designs tasarımları ile 14K altın ve değerli taşlarla donatılan mücevherler, zaman içerisinde sahibiyle bütünleşiyor ve günlük hayatın koşuşturmacası içinde birer hatırlatıcı, “Daily Reminders” hâline geliyor.

Bataklık içinde yetişen bembeyaz bir lotus çiçeğinden bahseden mantra ve lotus çiçeğinin katman katman yaprakları, bilincin uyanışını ve yeniden doğuşu simgeleyerek Padme Designs tasarımlarına hayat veriyor.

İpek Selek tarafından 2014 yılında “Om mani Padme Hum” mantrasından esinlenerek yaratılan Padme Designs markası, yeni yılda da motivasyon, mutluluk ve iç huzuru arayanlar için birbirinden farklı tasarımları sunuyor.

1481273133_padme_designs.jpg

Yepyeni bir koleksiyon ;Memory

İçinizi mutlulukla ısıtan bir anı düşünün. Sahip olduğunuz her şeye minnet duymanızı sağlayan bir an. Yüzünüzü gülümseten cinsten...

İşte böyle bir an, zorlukları aşarken bize güç veren, mutlu anlarımızda ise mutluluğumuza mutluluk katan bir anıyı oluşturur. Sevildiğimizi hissettirir ve daha çok sevmeye teşvik eder.

Bu parçanın amacı size o anıyı hatırlatmak. Sembolik bir harf, rakam ya da figürü içeren bir "daily reminder"... Onu teninize yakın tutun, sımsıkı kucaklayın, kalbinizin derinliğinde saklayın...

1481273134_padme_designs__2_.jpg