Istanbul Shopping Fest boyunca eğlencenin tadına varın

Istanbul Shopping Fest boyunca eğlencenin tadına varın

Yerli-yabancı yüzlerce seçkin markada indirimler, alışverişi eğlenceye dönüştüren etkinlikler ve sürprizler Boyner Mağazaları’nda!

Boyner Mağazaları, bu yıl ikincisi düzenlenen Istanbul Shopping Fest boyunca yine alışveriş ve eğlencenin adresi olacak. 9-29 Haziran 2012 tarihleri arasında süren Istanbul Shopping Fest boyunca Boyner Mağazaları’nda indirimler, eğlenceli etkinlikler ve sürprizler sizleri bekliyor.

Üstelik Istanbul Shopping Fest boyunca haftasonları Boyner Mağazaları’ndan yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlere valiz hediye!

9-29 Haziran 2012 tarihleri arasında sürecek olan Istanbul Shopping Fest boyunca Istanbul’daki Boyner Mağazaları’nı ziyaret edenleri birbirinden çekici fırsatlar ve sürprizler bekliyor. Yerli-yabancı yüzlerce markada indirimler, hediyeler, eğlenceli etkinlikler ve sürprizler Istanbul Shopping Fest boyunca Boyner müşterileriyle buluşuyor.

Boyner Mağazaları’nda yerli-yabancı yüzlerce seçkin markanın İlkbahar-Yaz koleksiyonlarından cazip indirimlerle alışveriş yapabilir, üstelik alışverişlerinizde sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz. Bağdat Caddesi’ndeki özel Boyner etkinlik alanlarında keyifli etkinliklere ve konserlere katılabilir, Istanbul Shopping Fest coşkusuna dahil olabilirsiniz.

Istanbul Shopping Fest boyunca Boyner Mağazaları’nda cazip fırsatlar da alışverişi keyfe dönüştürüyor. Istanbul Shopping Fest boyunca her haftasonu Boyner Anahtar ile yapılacak 500 TL ve üzeri alışverişlere anında büyük boy valiz hediye ediliyor. Babalar Günü hediyesini Istanbul Shopping Fest fırsatlarıyla almak isteyenler, 8-17 Haziran 2012 tarihleri arasında Maximum kart ile 250 TL ve üzeri alışverişlerinde 50 TL çek kazanıyor. Üstelik 8-17 Haziran tarihleri arasında Boyner Mağazaları’nda işaretli ürünlerde %30 indirimden faydalanıyor. Boyner Mağazaları kozmetik reyonlarında da Istanbul Shopping Fest coşkusunu taşıyor; 8-17 Haziran tarihleri arasında Boyner Mağazaları kozmetik reyonlarında işaretli parfümlerde 2. ürüne %40 indirim fırsatı sunuluyor.

Istanbul Shopping Fest boyunca Boyner Mağazaları’nda alışveriş fırsatlarla keyfe dönüşüyor!

Boyner müşterilerine özel indirimler ve sürprizlerden faydalanarak Istanbul Shopping Fest boyunca fırsatlarla dolu alışverişin keyfini çıkarmak için Boyner Mağazaları’na davetlisiniz.