İstanbul Shopping Fest karnaval yürüyüşü yollarda!

İstanbul Shopping Fest karnaval yürüyüşü yollarda!

İstanbul Shopping Fest, karnaval yürüyüşü ve beraberinde yapılacak birbirinden eğlenceli etkinliklerle festival coşkusuna başlıyor.

9-29 Haziran tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest (ISF), 9 Haziran 2012, Cumartesi günü saat 12:00 – 15:00 saatleri arasında İstiklal Caddesi’nde, 17:00 – 19:00 saatler arasında Bağdat Caddesi’nde düzenlenecek olan karnaval yürüyüşü ve beraberinde yapılacak birbirinden eğlenceli etkinliklerle festival coşkusuna başlıyor.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, İstanbul Shopping Fest Platform Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Shopping Fest Eş Başkanları Mehmet T. Nane, Hakan Kodal ve Yılmaz Yılmaz’ın yanı sıra perakende sektörünün önde gelen temsilcilerinin de katılacağı etkinlikte Kent Orkestrası, Tiny People ve Zalinde gösteri grublarının şovları, poi ve tahtabacaklar, jonklörler, palyaçolar ve kaykay show man’ler olmak üzere toplam 400 kişilik gösteri ekibi karnaval yürüyüşüne renk katacak.

Alışverişle eğlenceyi bir arada sunan İstanbul Shopping Fest (İSF) kapsamında İstiklal Caddesi ve Bağdat Caddesi’nde düzenlenecek olan karnaval yürüyüşünde İSF’ye katılacak AVM ve markaların gerçekleştireceği aktiviteler de misafirlere farklı bir gün yaşatacak.

Ayrıca etkinlikte İstiklal ve Bağdat Caddeleri’ndeki mağazalar, indirimler ve promosyonlar ile misafirlerini ağırlıyor olacak.