İstanbul Shopping Fest'e kartlı destek !

İstanbul Shopping Fest'e kartlı destek !

Bankalararası Kart Merkezi (BKM), bu yıl da İstanbul Shopping Fest’in destekleyicileri arasında yer alıyor.

“Festivalde Sadece Perakende Sektörü Değil, Artan İş Hacmi ve Vergi Gelirleriyle Türkiye Ekonomisi Kazanacak”

Bankalararası Kart Merkezi (BKM), bu yıl da İstanbul Shopping Fest’in destekleyicileri arasında yer alıyor.

9-29 Haziran 2012 tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest, İstanbul'u dünya alışveriş merkezlerinden biri haline getirmeyi amaçlıyor.

Festival kapsamında sezon ürünlerinde yapılacak %50'lere varan indirim ve düzenlenecek çeşitli kampanyaların yanı sıra, sokak şenlikleri, konserler, gösteriler, müzik etkinlikleri, özel alışveriş partileri, yarışmalar, moda gösterileri, yurt dışından gelecek olan özel grupların şovları ve defileler de İstanbul’a 21 gün boyunca renk ve hareket getirecek.

BKM Genel Müdürü Dr.Soner Canko:

Tek Bir Sektör Değil, Türkiye Ekonomisi Kazanacak …

BKM olarak perakende sektörünü her zaman desteklediklerini belirten Dr. Soner Canko,  İstanbul Shopping Fest’i sadece perakende sektörü için değil, Türkiye ekonomisi açısından büyük bir fırsat olarak gördüklerini söyledi. 

Festival Hedefe Ulaşacak, Vergi Gelirleri Artacak …

Festivalin sadece perakende sektörüne değil, turizm, otelcilik ve ulaşım gibi Türkiye ekonomisine etki eden birçok sektöre de canlılık getireceğine inandıkları söyleyen Dr.Soner Canko, geçen sene ilk olmasına rağmen, rüştünü ispat eden festivalin bu yıl daha da başarılı olacağına inandıklarını sözlerine ekledi.

Banka ve Kredi Kartı ile Alışverişe Ödül Fırsatı...

Festival süresince (9-29 Haziran 2012) banka kartı ve/veya  kredi kartı ile İstanbul ili ve ilçe sınırları içerisinde bulunan, banka kartı ve kredi kartı ile satış yapılan tüm mağazalardan tek seferde 25 TL ve üzeri tutarında alışveriş yapan müşterilere her 25 TL ve katları için  katılım hakkı verilecek (her 25 TL’ye 1 çekiliş hakkı).  İstanbul Shopping Fest ile birlikte organize edilen çekilişte kazanan talihlilere 1 adet apartman dairesi, 3 adet Mercedes otomobil ve 21 adet iPad2 hediye edilecek.