LC Waikiki'den %50 indirim

LC Waikiki'den %50 indirim

LC Waikiki, %50’ye varan indirim fırsatını çeşitli etkinliklerle taçlandırıyor.

Türkiye’nin en büyük hazır giyim perakende şirketi LC Waikiki, İstanbul Shopping Fest’i %50’ye varan indirim fırsatı ile karşılarken, Alışveriş Cini bloguyla ünlenen Gözde Dinç ve Nice Things for Nice Boys isimli web sitesiyle erkeklere stil penceresi aralayan Ufuk Onur Tapan ile festival sevincini ikiye katlıyor. Shopping Fest’in ilk gününden itibaren sosyal medya aracılığı ile düzenlenecek yarışmalara katılan LC Waikiki takipçileri, 23-24 Haziran 2012 tarihlerinde MetroCity Alışveriş Merkezi LC Waikiki mağazasında düzenlenecek etkinlikte stil danışmanlığı alacak ve etkinlik öncesi yarışmalardan kazanacağı hediye çeklerini ünlü bloggerlar ile harcayacak.

Bu yıl ikincisi düzenlenen alışveriş, kültür ve eğlence festivali İstanbul Shopping Fest’e katılan LC Waikiki, %50’ye varan indirim fırsatını çeşitli etkinliklerle taçlandırıyor. 09-29 Haziran 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek festival kapsamında kırmızı etiketli ürünlerde %50‘ye varan indirim fırsatı ile ziyaretçileri karşılayan LC Waikiki, trendy ve modaya uygun giyinmenin sırlarını paylaşarak da festivale renk katıyor. 23-24 Haziran 2012 tarihlerinde MetroCity Alışveriş Merkezi LC Waikiki mağazasında düzenlenecek etkinlikte Alışveriş Cini bloguyla ünlenen Gözde Dinç ve Nice Things for Nice Boys web sitesinin kurucusu stil danışmanı Ufuk Onur Tapan, tüm LC Waikiki müşterileri ile iyi giyinmenin sırlarını paylaşıyor.

Yüzde 50’ye varan indirim fırsatı ve dahası…

Sezonu rengarenk karşılayan ve 2012 İlkbahar/Yaz koleksiyonu ile tüm modaseverlerin beğenisini kazanan LC Waikiki, İstanbul Shopping Fest kapsamında kırmızı etiketli ürünlerinde %50’ye varan bir indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca 23-24 Haziran 2012 tarihlerinde MetroCity Alışveriş Merkezi LC Waikiki mağazasında düzenlenecek etkinliklerde tüm LC Waikiki müşterileri ünlü bloggerlardan stil danışmanlığı alıp, vücut tipine uygun şekilde giyinmenin püf noktalarını öğreniyor. LC Waikiki’nin Shopping Fest ile birlikte başlatacağı ve sosyal medya aracılığı ile düzenleyeceği yarışmalara katılarak sürpriz hediye çeki kazanan takipçiler de kazandıkları hediye çeklerini 23-24 Haziran 2012 tarihlerinde MetroCity Alışveriş Merkezi LC Waikiki mağazasında ünlü bloggerlar ile harcayacak.

Siz de bu benzersiz indirim fırsatından yararlanmak ve ünlü bloggerlardan moda ve stil ipuçları öğrenerek kendiniz için en uygun LC Waikiki ürününü seçmek istiyorsanız 23-24 Haziran 2012 tarihlerinde MetroCity Alışveriş Merkezi LC Waikiki mağazasına uğramayı unutmayın!