Shopping Fest'te Ramsey'e alışverişe gelen Liverpool'a maça gidecek

Shopping Fest'te Ramsey'e alışverişe gelen Liverpool'a maça gidecek

Erkek modasının öncü markası Ramsey, alışveriş tutkunlarını İstanbul’da ağırlayan ShoppingFest süresince birbirinden özel deneyimler ve fırsatlar sunacak.

ShoppingFest süresince Ramsey ile 200 TL ve üzeri alışveriş yapan 5 çift, 2012-2013 Premier Ligi döneminde, Anfield Road Stadı'nda hem Liverpool FC maçını izleme şansı yakalayarak özel bir deneyim yaşayacak hem de efsanenin doğduğu toprakları keşfedecek. Alışverişin fırsata dönüştüğü Ramsey mağazalarından, 8 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında iki ürün alan herkes ikinci ürüne de, ürün fiyatından bir sıfır atarak sahip olacak.

5 çifte Liverpool efsanesini yerinde görme fırsatı!

ShoppingFest döneminde Türkiye genelindeki tüm Ramsey mağazalarından 200 TL ve üzeri alışveriş yapan 5 şanslı çift, Ramsey’in resmi giyim sponsoru olduğu, dünya futbolunun efsanevi takımı Liverpool FC’nin 2012-2013 Premier Ligi dönemindeki maçını hem Anfield Road Stadı’nda izleme şansı yakalayacak hem de efsanenin doğduğu Liverpool’da keyifli bir deneyim yaşayacak. Her 200 TL ve üzeri alışverişte müşterilerine yeni bir çekiliş hakkı kazandıracak olan Ramsey, talihli 5 çiftin uçak biletinden konaklamasına ve transferine kadar tüm masraflarını da karşılayacak.

Bir Sıfır Atma Kampanyası

Ramsey mağazalarında fırsatlar bununla da bitmeyecek. ShoppingFest süresince Ramsey İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’ndan iki ürün alan herkes, aldığı ikinci ürüne, ürün fiyatından bir sıfır atarak sahip olacak. Bu fırsat sayesinde örneğin 789 TL’lik takım elbise alanlar ikinci takım elbise için sadece 78.90 TL, 139 TL’lik gömlek alanlar ise ikinci gömlek için sadece 13.90 TL ödeyecek.

Ramsey, mağazalarında ShoppingFest süresince devam edecek olan özel indirim ve kampanyalarıyla, moda tutkunlarını bekliyor.