12 Haziran haftası burç yorumları...

Güncelleme:

Haber3.com yazarı Levent Gözaçan yazdı: Yeni haftada gökyüzünün genel durumu... İşte 12 Haziran haftası burç yorumları...

Bu haftanın yaklaşan açılarını dikkate almak istersek, olumsuz ağırlıklı ya da zorluk çıkartan; Mars-Venüs kavuşumu, Mars-Uranüs kare açısı, Satürn-Merkür kare açısı ve Güneş-Neptün karesini değerlendirmemiz gerekiyor. Geçen haftadan devam eden ancak uzaklaşma periyoduna giren Jüpiter’in olumsuz t-kare açısı da varlığını sürdürüyor. Anlayabileceğiniz gibi, kare açıların; kısıtlayan, engelleyen, çaba gerektiren ve zorluk dozu yüksek günleri devam ediyor.

Bunların genel etkilerine geçersek; kadın ve erkeği ya da duygusallıkla fizikselliği etkileyen zorlayıcı durumlar gündemdedir. Jüpiter’in yaptığı kare açılar yüzünden, kadın-erkek konularında; hedeflerden sapma, abartılar, aşırılıklar, kontrolsüzlük ve ölçüsüzlüğe çok dikkat etmek gerekir. Çünkü, Uranüs de bu alandaki beklenmedik krizler, gerilimler, aykırı durumlar ya da kazalar için kapıda hazır bekliyor.

Satürn ve Merkür’ün olumsuz açısı; görüş alışverişlerini, iletişimleri ya da zihinsel etkinlikleri kısıtlayabilir ya da anlaşmaları bozabilir. Ancak yine de biten ya da bitmekte olan eski görüşmelerde, anlaşmalarda ya da sözleşmelerde; eskisinden daha farklı bir yenilenme için şans vardır. Bu şansı kullanmak için bitenleri kabullenmek, sezgileri ve içgüdüleri kullanarak, yeni görüşme, anlaşma ya da bağlantılar kurmaya hazırlık yapmak gerekir. Güneş-Neptün karesinde; beklentileri boşa çıkaracak olan ve düş kırıklığı yaratan; yalan, dolan, iftira ve sahteliklerin ortaya çıkma olasılığı vardır. Bu yüzden; açık, seçik, net, mantıklı, sağlamcı, gerçekçi ve dürüst olmak gerekir.

YÜKSELEN KOÇ: Haftanın ağırlık kazanan konuları; kardeşler, yakın akrabalar, komşular, dostlar, yakın çevre, kısa geziler, kısa eğitimler, tanıtımlar, iletişimler ya da haberleşmeler hakkındadır. Ancak bunlarla ilgili olarak kafa karıştırıcı durumlar, hastane işleri, üzücü haberler, yalan, dolan ya da gizli düşmanların oyunları ortaya çıkabilir. Bu alanda daha gerçekçi, daha net, gözle görülen, açık ve dürüst görüşmeler ya da anlaşmalar daha iyi olur. Kadın-erkek ilişkileri ve flörtleşme arayışları için hareketli zaman olabilir. Ancak, bu yüzden ve hesapsız eğlence harcamaları yüzünden beklenmedik maddi kayıplara dikkat etmelisiniz. Meslek ortamından biri yay da bir yönetici ile üzeri örtülü bir görüşme ya da anlaşma yapma olasılığı vardır.

YÜKSELEN BOĞA: Bu hafta daha yoğun olarak; kazandığınız para, birikimler, alacaklar, borçlar ya da yatırımlarla ilgili konular öne çıkacak. Kendi öz değerinizin daha çok farkına varabileceğiniz zamandır. Ancak dikkatli olmalısınız. Çünkü, benzer amaçlarla bir araya geldiğiniz ve gruplaşmalardan tanıdığınız kişiler yüzünden kandırılma, yalan, dolan ve sahteciliğe uğrayıp para kaybetme olasılığı da vardır. Bu tür gruplarda; daha açık, net, gerçekçi ve dürüst olan kişilerle görüşmeler ve anlaşmalar daha doğrudur. Aile içindeki kadın-erkek ilişkilerinde kriz çıkaran, inatlaşan ve aşırıya kaçan taraf siz olabilirsiniz. Sakin ve esnek olmakta yarar vardır. Uzaktaki ya da yabancı ülkede yaşayan biriyle, para konusunda bir görüşme ya da anlaşma yapma olasılığı için şanslı zamandır.

YÜKSELEN İKİZLER: Bu hafta daha çok kendinizle, dış görünümünüzle, çevresel ilişkiler ve iletişimlerle ilgileniyor olacaksınız. Kendinizi dışarıya, iletişimler kurarak ve zekanızla göstermek isteyeceksiniz. Meslek ortamında, yöneticilerle olan ilişkiler ve iletişimlerde; yalan, dolan, iftira, kandırılma, kaypak durumlar ya da bulanık ve ne olduğu tam görülemeyen olaylar ya da insanlarla karşılaşabilirsiniz. Zarar görmemek için en iyisi; açık, net, dürüst kişiler ya da yöneticilerle kurulacak esnek ve anlayışlı bağlardır. Yakın çevreden biriyle ya da biri yardımıyla gizli saklı kadın erkek ilişkilerine heves edebilirsiniz. Ancak dikkat, sırların aniden ortaya çıkmasıyla kriz yaşanabilir. Cinsel yakınlaşma arayışları ya da miras gibi bir konuda; biriyle iletişime geçme, görüşme, yazışma ya da anlaşma yapabileceğiniz günlerdir.

YÜKSELEN YENGEÇ: Bu haftanın öne çıkan konuları daha çok; içsel gizli alanı, soyut kavramları, sanat çalışmalarını ya da inançları ilgilendiren konulardır. Gizli bir düşman ortaya çıkabilir, hastanelerle ilgili bir gündem olabilir. Bu konularda, uzaktaki biriyle, yabancı ülkelerle ilgili olarak ya da inançlarla ilgili olarak kafa karıştırıcı, aldatıcı, sisli, bulanık, yalan dolan ya da alkol benzerleri yüzünden üzülebilirsiniz ya da kısıtlanabilirsiniz. Bu yüzden daha gerçekçi, uyanık, açık, net ve dürüst iletişimler kurmaya yönelmelisiniz. Yüzeysel grup arkadaşlıkları üzerinden kadın-erkek ilişki arayışlarınız maddi ve manevi zararla ya da kayıpla sonuçlanabilir. Evlilik yapmak, eş bulmak ya da sevgili edinmek için özellikle gizli görüşmeler ya da anlaşmalar yapmak için uygun zamandır.

YÜKSELEN ASLAN: Haftanın ağırlık kazanan konuları; benzer amaçlarla bir araya geldiğiniz grup arkadaşlıkları, birlikte yapılan görüşmeler, geziler, toplantılar ya da birlikte yapılan ekip çalışmaları olabilir. Bu alandan cinsel yakınlaşma arayışlarınız ve beklentileriniz boşa çıkacak gibi görünüyor. Aldatılma, üzülme, yalan dolanlar ya da sisli durumlar da burada devreye girebilir. Bu yüzden; daha gerçekçi olan, açık, seçik, net ve güvenilir olan kişilerle yapacağınız görüşmeler ya da yakınlık arayışları daha sağlıklı olacaktır. Kadın-erkek işleri ve ilişkileri için girişimler yapmak; meslek alanında beklenmedik krizler, gerilimler, aşırı durumlar ya da kazalar ortaya çıkartabilir. Sosyal arkadaşlık çevresinden biriyle, işiniz ya da sağlığınız ile ilgili bir değişiklik yapmaya yönelik görüşmeler ya da anlaşmalar yapabileceğiniz zamandır.

YÜKSELEN BAŞAK: Bu hafta daha çok; meslek, gelecek planları, yöneticilerle olan ilişkiler, kariyer ve sosyal konumunuzla ilgili gelişmeler gündeme gelecek gibi görünüyor. Bu alanda ortaya çıkıp netleşen ya da görünür olan bir durum, eş ya da sevgili ilişkiniz üzerinde üzücü ya da düş kırıklığı yaratan bir etki yapabilir. Eş ya da sevgili ilişkisinde; yalan, dolan, kaypak durumlar, iftiralar, sisli ya da bulanık bir havayla karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden yapılacak en iyi şey; açık ve dürüst iletişimler kurmak, düzenli ve planlı hareket etmektir. Gizli saklı kadın erkek yakınlaşmaları; özellikle uzaktaki kişilerle beklenmedik krizler ya da aşırı durumlar doğurabilir. Meslek ortamından biri ya da bir yönetici ile flörtleşme ve yakınlaşma arayışları için şanslı zamandır.

YÜKSELEN TERAZİ: Haftanın öne çıkan konuları; yabancılar, yabancı ülkeler, uzaktakiler, uzak yolculuklar, eğitimler, inançlar, kültürler, hukuk davaları, büyük çaplı işler, küresel ya da evrensel konular olabilir. Bunlarla bağlantılı olan iş ya da sağlık konularındaki beklentilerde düş kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bu alanlarda; uçuk kaçık, sisli, puslu, yalan dolan ve pembe bulutlarda dolanmaktan vazgeçmelisiniz. Kuracağınız iletişimler ve planlar kısıtlanabilir, bu yüzden sağlam olmalıdır. Dürüst, güvenilir ve akılcı plan ve projelere yönelmelisiniz. Sosyal gruplaşmalar üzerinden cinsel yakınlık arayışları tehlikelidir. Görünmez kazalar ya da krizler gündeme gelebilir. Uzaktaki biri ya da yabancı ülkede yaşayan biriyle, ev ile ilgili yapmak istediğiniz bir değişiklik için görüşme ya da anlaşma yapabileceğiniz günlerdir.

YÜKSELEN AKREP: Bu hafta daha çok yoğunlaşacağınız alanlar; cinsellik arayışları, başkalarının maddi olanaklarından yararlanma isteği, öteki aleme dair gerçekler ya da tehlikeli sağlık sorunu ile karşılaşmak olabilir. Flörtleşme ya da cinsel yakınlaşma arayışlarında; yalan dolan, iftiralar, kesilen iletişimler, kafa karıştırıcı, bulanık ve sisli durumlar, alkol benzerlerinin yarattığı tehlikeler ve suya düşen hayaller öne çıkacak gibi görünüyor. Bu konuda dürüst, açık zihinli, net, gerçekçi ve sağlam iletişimler kurmak gerekir. Kariyer, meslek, gelecek planlarına kadın erkek ilişkisini dahil etme isteğiniz, beklenmedik ani bir kriz ya da aşırı durum yüzünden sona erecek gibi görünüyor. Yakın çevreden ya da akrabalardan biriyle miras, vergi, sigorta gibi konularda ya da bir yakınlaşma kurmak için görüşmeler ya da anlaşmalar yapmak isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY: Bu hafta daha ağırlıkla üzerinde duracağınız ya da sizi meşgul edecek olan konular; eşiniz, sevgiliniz ya da ortağınız gibi en yakın ikili ilişkiniz hakkındadır. Bu konuyla bağlantılı olarak; ev ile ilgili, aile içinde ya da evde kafa karıştıran durumlar, yalan, dolan, iftira, beklentilerin ve hayallerin suya düşmesi, doğru yönü kaybetme gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden, bu iki konu arasındaki bağlantının, görüşmelerin, anlaşmaların ya da planların; açık, net, disiplinli ve dürüst ilerlemesi gereklidir. Uzaktaki kişilerle, uzak yolculuklarla ya da yabancılarla kadın-erkek konuları üzerinden beklenmedik kriz ya da kazalara karşı dikkatli ve yavaş hareket etmelisiniz. Eşiniz, ortağınız ya da sevgiliniz ile maddi konularda yeni bir görüşme, yazılı ya da sözlü anlaşma yapmak için iyi zamandır.

YÜKSELEN OĞLAK: Bu hafta öne çıkan ve sizi daha çok oyalayan konular; iş, sağlık, başkalarının bakımını üstlenmek ya da görev ve sorumluluklar almak hakkında görünüyor. Bu konularla bağlantılı olarak; özellikle yakın çevre, dostlar, akrabalar, kardeşlere, iletişimler, kısa geziler ya da haberleşmelerde; kafa karışıklığı, sisli, puslu durumlar, aldatıcı görüşmeler, yalan dolan ya da boş hayaller gündeme gelebilir. Bu yüzden, bu alanlarda; olabildiğince sağlamcı, dürüst, güvenilir, planlı, programlı ve disiplinli görüşme ve anlaşmalara yönelmelisiniz. Cinsel yakınlaşma ve flörtleşme arayışlarında, beklenmedik krizler, aşırı ve şaşırtıcı gelişmeler ya da tehlikeli kazalarla karşılaşma olasılığı vardır. İşinizi, görevlerinizi, sorumluluklarınızı ya da sağlığınızı ilgilendiren bir konuda, eskisinden daha farklı bir anlaşma ya da görüşmeler yapma olasılığı vardır.

YÜKSELEN KOVA: Haftanın öne çıkan konuları; çocuklar, flörtleşme arayışları, kişisel zevkler, eğlenceler ve yaratıcı yeteneklerinizi diğerlerine göstermek üzerinde yoğunlaşıyor. Ancak bu konulardan biri ya da birkaçı ile bağlantılı olarak; kandırılıp dolandırılma yüzünden para kaybına ve düş kırıklığına dikkat etmelisiniz. Para konusunda; daha açık, gerçekçi ve net durumlara, anlaşmalara ya da kişilere güvenmelisiniz. Eş, sevgili ilişkisi ya da kadın-erkek konularında; eviniz, aileniz ya da aile büyükleriniz ile beklenmedik krizlere, kazalara ya da aşırı durumlara dikkat etmelisiniz. Bu konuda; daha sakin, yavaş, esnek ve ölçülü hareket etmek yararlı olabilir. Gizli flörtleşme arayışlarınız, çocuklar ya da eğlence yaşamınız için eski olandan daha yeni farklılıklar getirecen; yeni iletişimler, görüşmeler ve belki de anlaşmalar gündeme gelebilir.

YÜKSELEN BALIK: Haftanın yoğunlaşan konuları; aileniz, aile bireyleri, doğup büyüdüğünüz yerler, aile yadigarları, anavatan, eviniz ya da içsel duygu alanınızdır. Ancak bu alanda; bulanık ve kaypak davranışlardan, yalan dolan ve kafa karıştırıcı işlerden uzak durmalısınız. Alkol benzerleri de aile ve ev düzenini bozabilir. Bunların yerine daha açık, net, dürüst ve gerçekçi davranışları ya da görüşmeleri aile bireyleriniz ve büyükleriniz daha çok takdir edecektir. İş ortamında ya da iş arkadaşlarından biriyle kadın-erkek yakınlaşması, beklenmedik kazalar, aşırı durumlar ya da krizlere ve görüşmelerin kesilmesine neden olabilir. Sosyal gruplaşma çevresindeki önemli bir değişim ile bağlantılı olarak, eviniz ya da aileniz hakkında eskisinden farklı bir anlaşma ya da görüşmeler gündeme gelebilir.