15 Ağustos haftası burç tahminleri: Kalp ve tansiyon sorunlarına dikkat!

Güncelleme:

Haber3.com yazarı astrolog Levent Gözaçan yazdı: 15 Ağustos haftasında, kalp ve tansiyon sorunlarına dikkat...

Hafta sonundaki Dolunay gerginliği, Mars-Algol kavuşumu ve geçtiğimiz haftalardan devam eden Uranüs-Mars birleşiminin yarattığı kaza patlama yangın gibi tehlikeler bu hafta ortasından itibaren artık yavaş yavaş hızını kaybediyor. Ancak yine de Güneş’in Mars’a ve Uranüs’e yaptığı kare açılar; öfkeli, gergin durumlardan ve ani krizlerden kaçınmanız gerektiğini söylüyor. Özellikle kalp ve tansiyon sorunları olanlar dikkatli olmalıdır. Uranüs ve KAD noktasının kavuşumu; artık yenileşmeniz, yeni sosyal çevrelere girmeniz ve eski olanı geride bırakmanız gerektiğini anlatıyor. Ancak dikkat..! Bunu, heyecana kapılmadan, güvenli, hesaplı ve sağlam adımlarla yapmalısınız. Pluto’nun olumlu açılarında; eğer önemli ve köklü değişimler, gizemli konular ya da yakınlaşmalar gibi planlarınız varsa, bu hafta sizin için uygundur. Aşk, meşk, eğlence için de genel olarak şanslı ve kazançlı zamandır. Bu genel durumun sizin için hangi konularda belirginleşeceğini yükselen burcunuzdan okuyabilirsiniz.

 YÜKSELEN KOÇ: Maddi konularda, birikim ya da yatırımlarınızla ilgili olarak borsa, kumar, yarışma ya da arabuluculuk gibi alanlar yüzünden para kaybetme olasılığı vardır. Çocuklarınız, özel zevkleriniz ya da yeni aşk arayışları da gerginlik ve maddi zaraRlar getirebilir. Ayrıca, sosyal gruplaşmalar üzerinden de kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu konularda ani kararlar vermek yerine, daha gerçekçi, mantıklı, hesaplı ve güvenli olan iş anlaşmalarına ve kariyerinizde değişim planlarına yönelmelisiniz. Kalbi ve tansiyonu olanlar, özellikle daha sakin ortamları seçmelidir. Çevrenize karşı; ince, nazik, neşeli, saygın ve öz güvenli davranışlarınız kendinizi daha iyi tanıtmaya ve belki de yeni bir gönül ilişkisine yol verebilir. Ancak aşırı özgüven ya da kibir konusunda ölçüyü kaçırırsanız, bu kariyerinize zarar verebilir.

YÜKSELEN BOĞA: Çevresel davranışlarınız, bir işe başlama tarzınız ya da davranış alışkanlıklarınızdaki sertleşmeler, meslek ve aile yaşamınıza zarar vericidir. İnatlaşmayı, yıkıcı ve kırıcı davranışlarınızı gevşetmeli ve sakin olmalısınız. Kalp ve tansiyon sorunu olanlar sağlığına dikkat etmelidir. Uzaktaki kişiler, hukuk davaları ya da yabancı ülke bağlantılarındaki önemli değişimler için yenilikçi davranışlarınız size yarar sağlayacaktır. Bunlar, meslek ya da yönetici ilişkilerine de olumlu yansıyacaktır. Flörtleşme arayışları ya da görüşmeleri de gündeme gelebilir. Aile içindeki yardımsever, ince, nazik, barış ve sevgi duygularının psikolojinizi rahatlatır. Bu aralar, eğer gizli ilişkilere ilgi duyuyorsanız, şanslı bir hafta sizi bekliyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Yakın çevre ya da kardeşlerle görüşmelerinizde mutlaka daha sakin olmalısınız. Yakıcı ve yıkıcı krizler, sert inatlaşmalar ya da iletişimler, fiziksel rahatsızlıkların yanında psikolojik yönü de olan kopmalara kadar gidebilir. Uzaktaki kişiler ya da yabancılar için de benzer kısıtlamalar olabilir. Onlar hakkında olumsuz sağlık haberleri alma olasılığı da vardır. Sağlık alanında kalp ve tansiyon sorunları, bu haftanın riskli konusudur. İçsel dünyanızda ya da derinlerde gizli tuttuğunuz dürtülerinizi ya da gizli ilişkinizi şimdi yenileme zamanıdır. Ancak bunun için sadece güvendiğiniz kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. Ayrıca, aşırı heyecandan kaçının. Bir aile büyüğünden öneri almak yararlı olabilir. Yakın arkadaşlarınız ile katılacağınız yeni sosyal gruplarda neşeli zamanlar geçirebilirsiniz. Belki aşk meşk, eğlence ya da diğer kazançlı ve şanslı durumlar da aklımıza gelebilir.

YÜKSELEN YENGEÇ: Özellikle çok iyi tanımadığınız, ancak sosyal gruplaşmalar ve toplantılar yoluyla tanıdığınız kişilerle para ilişkileri bu hafta tehlikelidir. Para konusu, ortak olduğunuz ya da eşinize ait olan maddi değerler için de kısıtlıdır. Yakıcı yıkıcı durumlar, beklenmedik krizler ve sertleşen inatlaşmalardan uzak durun. Yoksa gerilimlerle devam eden maddi kayıplar kapıda sizi bekliyor. Bu gerginlikler kalp tansiyon gibi sorunları da tetikleyebilir. Aşırı coşkuya kapılmadan, sosyal çevrenizde daha güvenli bir yenileşmeye gidebileceğiniz zamandır. Bunun için görüşmeler ya da anlaşmalar yapabilirsiniz. Sosyal gruplar üzerinden gelebilecek evlilik ya da ortaklık gibi bir değişim dönüşüm için şanslı günlerdir. Mesleğiniz, kariyeriniz ya da sosyal konumunuz için yükselme, parlama ve kazançlı çıkma zamanıdır.

YÜKSELEN ASLAN: Kendinizi güç ve otorite sahibi kişi olarak göstermek istiyorsunuz. Ancak özellikle meslek ortamında, kariyer basamaklarında, sosyal konumunuzda, yöneticilerle olan ilişkilerinizde ya da ortaklığınızda bu davranışlar zarar vericidir. Aklınızı daha az kullandığınız bir anda, heyecanlı ve ani girişimler yerine, bir adım geride durup uygun zamanı beklemek daha iyidir. Kalp ve tansiyon sorunlarına karşı dikkatli olun. Aşırı heyecana kapılmadan, mesleğinizde, iş ortamınızda ya da sosyal konumunuzda yenileşmeye ve köklü değişimlere gidebileceğiniz zamandır. Gerçekçi ve kazançlı anlaşmalar da yapabilirsiniz. Hukuk davaları, eğitimler, büyük hedefler, yabancılar ya da uzak geziler için şanslı, eğlenceli ve kazançlı zamandır. Belki uzak mesafeli bir aşk da gündeme gelebilir.

YÜKSELEN BAŞAK: Uzak mesafeli işler, yabancılar, hukuk davaları, uzun yolculuklar ya da hava yolu gezileri sizin için bu hafta tehlikeli olabilir. Uzaktaki kişilerle beklenmedik ve sert tartışmalara girmeyin. Yakıcı ve yıkıcı ani hareketlerden ve krizlerden uzak durun. Beklenmedik kazalarla sağlığınızın kısıtlanabileceğini unutmayın. Kalp ve tansiyonu olanlar da dikkatli olmalıdır. Kesinlikle heyecana kapılmadan, yabancılarla olan ilişkilere ya da büyük hedeflerinize şimdi sağlamcı, mantıklı ve gerçekçi bir yenilik getirme ya da anlaşma yapma zamanıdır. Gizli saklı ilişkiler ya da miras gibi konularda şanslı, eğlenceli ve kazançlı çıkabileceğiniz günlerdir. Özellikle yabancı ülkede ya da uzakta yaşayan kişilerle flörtleşmeler ya da yakınlaşmalar için uygun haftadır.

YÜKSELEN TERAZİ: Gruplaşmalar ya da toplantılar üzerinden tanıştığınız kişilerle gelip geçici ve düşüncesizce atıldığınız cinsel yakınlaşmalar bu hafta size çok önemli tehlikeler yaşatabilir. Krizlere, yakıcı yıkıcı durumlara, öfke patlamalarına ya da yaralanmalara karşı dikkatli olmalı ve gergin ortamlardan uzak kalmalısınız. Gerekirse, kişisel eğlencenize bir süre mesafeli durun. Kalp ve tansiyon sorunu olanlar daha çok dikkatli olmalıdır. Miras ya da ortaklı olduğunuz maddi konularda ya da aile yadigarlarıyla ilgili olarak asla heyecana kapılmadan, sağlam ve köklü bir değişim ya da güvenli ve mantıklı bir anlaşma yapabilirsiniz. Ev değiştirmek isteyenler için uygun zamandır. Sosyal ortamlardan güvenilir aşklar ya da kalıcı ilişkiler bulabilirsiniz. Eğer zaten bir ilişkiniz varsa, birlikte sosyalleşmek, eğlenmek ve aşk tazelemek için iyi bir haftadır.

YÜKSELEN AKREP: Evlilik, ortaklık ya da sevgili gibi yakın ikili ilişkiniz için tehlikeli bir haftadır. Bunu meslek ortamınız ya da aile içindeki gerilimler tetikleyebilir. Sertleşen gerginlikler yakıcı ve yıkıcı olabilir. Kavgalar ve sert tartışmalar ilişkiyi sonlandırıcı etki yapabilir. Kalp ve tansiyon gibi sorunlar, eşiniz ya da ortağınız için tehlike yaratabilir. Gergin ortamlarda bulunmamalı, fazla enerjinizi daha verimli bir alanda kullanmalısınız. Yakın çevreniz ile görüşmeler, sosyal alanda mantıklı ve güvenli gruplaşmalar, eş ya da ortaklık ilişkinizi tazelemek için size yardımcı olabilir. İş ortamınızda maddi kazançlar elde edebileceğiniz zamandır. Bir diğer olasılık, iş arkadaşlarınızdan biriyle eğlenmek ya da yeni bir aşk arayışına girmek için de şanslı zamandır. 

YÜKSELEN YAY: Sağlığınız için riskli günlerdir. Gergin, öfkeli, krizlerle beslenen yakıcı yıkıcı ortamlardan, hukuk davalarından, uzaktaki ya da size yabancı olan kişilerden ve iş arkadaşlarınızdan korunmanız ya da görüşmelerinizi kısıtlayan yakınlarınıza katlanmanız gereken bir zamandır. Kazalara ya da kalp ve tansiyon sorunlarına çok dikkat etmelisiniz. Üzerinizde fazla enerji hissediyorsanız, hafif sporlar ya da denize girmek gibi üzerinizdeki elektriği alan etkinlikler iyidir. İş alanında bir yenilik ya da kariyer için yeni anlaşmalar ya da görüşmeler maddi kazançlarda önemli değişimler ve başarılar getirebilir. Çocuklarınız, yeni aşk arayışlarınız, yabancılarla flörtleşmeler, şans oyunları, yarışmalar ya da arabuluculuk işleri için şanslı zamandır. 

YÜKSELEN OĞLAK: Size ait kazançlarınız, birikimleriniz ya da ortak olduğunuz maddi değerler ve belki de miras gibi konular üzerinden ortaya çıkan gergin durumlar olabilir. Bunlar daha çok; çocuklar, yeni aşk arayışları, borsa, kumar gibi spekülatif alanlar, yarışmalar, arabuluculuk işleri ya da kişisel eğlence alanınız üzerinde gerginlik ve kırılma noktaları yaratacak gibi görünüyor. Sertleşen tartışmalar; beklenmedik krizlere, yakıcı ve yıkıcı durumlara neden olabilir. Bu gerilimler kalp ve tansiyon sorunlarını da tetikleyebilir. Bu yüzden gergin ortamlardan uzak durmalısınız. Kişisel eğlence alanınız, çocuklarınız, ya da yeni aşk arayışlarınız için bir yenilik düşünüyorsanız, kesinlikle ani kararlardan ve heyecanlardan uzak durun. Bunun yerine, her zamankinden farklı bir yöntem, daha akılcı, uzun süreli bir plan ve uzaktaki kişilerle yapacağınız görüşmeler daha yararlı olacaktır. Aile, ev, miras, aile yadigarları, yakın akrabalar ve kardeşlerle iyi iletişimler kurmak ya da eğlenceli zamanlar geçirmek için şanslı bir haftadır.

YÜKSELEN KOVA: Önceki haftalardan kalan aile ve ev konularındaki gerginlikleriniz bu hafta da devam etme eğilimindedir. Aile büyükleri ile sertleşen krizlerden ve yakıcı yıkıcı ortamlardan uzak durmalısınız. Aileden birinin kalp tansiyon gibi sorunları varsa, buna karşı dikkatli olmalı ve sakin kalmalıdır. Eş, sevgili konusu ile aile arasındaki çatışmalardan ya da tersliklerden kaçının. Çevre ile ilişkilerinizdeki kısıtlanma da aile içindeki gerginliği arttırabilir. Evde yapacağınız yenilikler ve değişimler, psikolojinize iyi gelecektir. Başkalarının maddi olanaklarından yararlanabileceğiniz bir anlaşma ev yenileme konularınızı rahatlatacaktır. Yakın çevrenizden biriyle; aşk, meşk sevgili ya da ortaklık gibi bir yakınlaşma olabilir. Nazik ve sevgi dolu iletişimler, birlikte geziler ya da eğlenceli zamanlar geçirme olanağınız var.

YÜKSELEN BALIK: Yakın çevreniz, akrabalarınız ya da kardeşlerinizle ilgili sertleşen durumlar, krizler ya da sert tartışmalar gündeme gelebilir. Sakin kalmalısınız. Bu kişilerin sağlık sorunları ile ilgili haberler de alabilirsiniz. Özellikle, yakınlarınızdan kalp ve tansiyon sorunları olanlar dikkatli olmalı ve gergin ortamlardan uzak durmalıdır. Tutuklu kalmak gibi bir olasılık da vardır. Sosyal gruplaşmalarınızda yapacağınız önemli değişiklik ve eş, sevgili iletişimleriniz; insanlarla görüşme, yazışma, konuşma gibi konularınıza yenilik getirebilir. Ancak, mutlaka gerçekçi, sağlam ve güvenilir olanları seçmelisiniz. İş ortamınızdaki sevgi, barış ve huzur beklentileriniz ve bunlara verdiğiniz nazik karşılıklar bu hafta size para kazandıracak görünüyor.