Bakırköy İncirli Caddesi ile ilgili Sayın Ekrem İmamoğlu'na çağrı...

Güncelleme:

Tüketiciler Derneği (TÜDER) Genel Başkanı Levent Küçük yazdı: Bakırköy İncirli Caaddesi ile ilgili Sayın Ekrem İmamoğlu'na çağrı...

Sayın Başkanım,

Bakırköy İncirli Caddesi yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarının çok uzadığını, artık bıkkınlık verdiğini ve araçlara verdiği yıpranmalar başta olmak üzere, maddi ve manevi zararlar verdiğini siz de biliyorsunuz. Bakırköy halkının şikayet ettiği konuların başında gelmektedir. Ayrıca, çalışmaların uzaması “Başarısızlık” olarak, şahsınıza ve İstanbul Büyükşehir Belediyesine tepki oluşmasna neden olmaktadır.

13 Nisan 2022 tarihi itibariyle caddenin yarısı bile tamamlanmış değildir. Öte yandan, Bakırköy’ün diğer cadde ve sokaklarında da kaldırım yenileme çalışmaları sürmektedir.

İncirli Caddesi’nin Bakırköy’ün ana caddesi ve bağlantıları itibariyle en işlevsel caddesi olduğu bilinen bir gerçektir. Bu açıdan, cadde üzerindeki çalışmaların biran önce tamamlanması gerekmektedir.
Çalışmaların uzama gerekçelerini bir Bakırköy’lü olarak bilmiyoruz. Ancak, çalışmaların biran önce tamamlanmasını bekliyoruz.

Bu açıdan, çalışmaların biran önce tamamlanması amacıyla, diğer cadde ve sokaklardaki çalışmalara ara verilip, tüm imkanların burada kullanılması, önceliğin bu caddeye verilmesi yerinde olacaktır. Ayrıca, bakım ve onarım takvimine ilişkin bir bilgilendirme yapılması yararlı olacaktır.

Daha önce birçok kez gündeme getirdiğimiz konuyu, yeniden takdir ve değerlendirmenize sunuyoruz.

Saygılarımla.

Levent Küçük

Genel Başkan
Tüketiciler Derneği (TÜDER)

instagram.com/leventkucuk1
twitter.com/27Ekim
linkedin.com/in/levent-küçük-51541a58/

 

Diğer Yazıları
Trafikte motokuryelere yol vermek
Dünya Su Günü