''Hayat en güzel hediye''

Güncelleme:

Son dört gündür İstanbul’un hali, “Kapandım gidiyorum, Covid rüzgarına” gibiydi. Son yıllarda, böyle bir yoğunluk, hareketlilik gözlemlememiştik.

Hem İstanbul dışına gidenlerde, hem de gıda ürünleri başta olmak üzere alışveriş yapanlarda bir artış, bir hareketlilik vardı. Umarım, bu gidişler ve geri dönüşler covid’siz olur. Bu nedenle her birimiz, nerede olursak olalım, nereye gitmiş olursak olalım, her zamankinden daha çok maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalı ve özen göstermeliyiz.

Sıla-i Rahim yapan, tatil yörelerine, yazlık evlerine giden vatandaşlarımız, umarım, gönüllerince hoşça vakit geçirirler. Bizden her birine selam olsun, sağ salimen geri dönsünler.

İstanbul, biz İstanbul’da kalanlara kalsa da, bu süreci kısıtlı olarak evlerimizde geçireceğiz. Bu süreci sağlıklı ve en verimli bir şelilde değerlendirmeye çalışacağız. Bu arada zorunlu olarak görev başında olanlar, çalışanlar, üretmeye, hizmet sunmaya devam edecektir. Özel ve kamu kesimi üretimi, hizmet sunumu, kısaca, hayatın olağan akışı sürecektir.

Ayrıca bu süreçte, sokak hayvanlarını, kimsesizleri, yardıma muhtaç yaşlı ve düşkünleri unutmamamız gerekiyor. Birey olarak, devlet kurumları, yerel yönetimler ve STK’lar olarak onların daha çok yanında olmamız gerekiyor.

En önemlisi, sağlığımızın ve özgürlüğümüzün değerini idrak ederek, bir reklam sözünde olduğu gibi, her birimiz için “Hayatın en büyük hediye olduğunu” asla unutmamalıyız.

Covid’siz, sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler temennisiyle, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Saygı ve sevgilerimle. 30.04.2021

 

Levent KÜÇÜK
Genel Başkan
Tüketiciler Derneği (TÜDER)

instagram.com/leventkucuk1
twitter.com/27Ekim
linkedin.com/in/levent-küçük-51541a58/

LEVENT KÜÇÜK KİMDİR ?

27 Ekim 1965 Osmaniye Doğumlu. İlk, orta, lise eğitimini Osmaniye'de tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İ.İ.B.F. Maliye Bölümü Mezunu. Aynı üniversitede Maliye (Mali Hukuk) Ana Bilim Dalında Yüksek
Lisansını tamamladı.
levent küçük

1992 yılından itibaren 15 yıl Maliye Bakanlığı Vergi Denetmeni (Müfettişi) olarak İstanbul'da görev yaptı. 10 Ekim 2007 tarihinden itibaren İstanbul Teknik Üniversitesi'nde İç Denetçi olarak denetim ve danışmanlık görevi yapmaktadır. SMMM ve Bağımsız Denetçi Belgesi sahibidir. Evli, eşi emekli bankacı, 1 kız çocuk babası.

Vergi Müfettişleri (Denetmenleri) Derneği İstanbul Şube Başkanlığı görevinde bulundu.
26.03.2014 tarihinden itibaren, merkezi Bakırköy’de olan, 1995 yılından beri faaliyette bulunan Tüketiciler Derneği-TÜDER Genel Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Bakırköy Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti ve Bakırköy Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesidir. Tüketicileri bilgilendirici,
bilinçlendirici ve kamuoyunun dikkatine yönelik çeşitli yazı ve açıklamaları bulunmaktadır.

 

Diğer Yazıları
Trafikte motokuryelere yol vermek
Dünya Su Günü