Nike de Ne ki?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül twitter hesabından yaylalara yaptığı ziyaretlerden çekilmiş olan bazı fotoğraflar paylaştı. Abdullah Gül yaylalarda köylüleri ziyaret etmiş, sohbetler etmiş, hatta bir ara oturmuş yer sofrasında köylülerle aynı tasa kaşık sallamış. Ne güzel!

Bu fotoğraflardan birisinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kaşık salladığı sofrada Sütaş marka yoğurt kâseleri vardı.

Yoğurt kâsesi Sütaş ama yoğurt Sütaş mı bilemiyorum. Markalı hazır yoğurtun o anda sofrada olması çok önemli değil, önemli olan hazır markaların yaylalara kadar çıkmış olmasıdır. Hazır yoğurt yayla sofralarına bile girebiliyorsa Türkiye’de tarım ve hayvancılık bitmiş demektir. Bu önemsenmelidir.

Hadi yoğurt bir ayrıntı diyelim. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün üstünde bir tişört markası göze çarptı, Nike marka. Tekstil sanayimizle övünen biz değil miyiz? O zaman Abdullah Gül’ün üstündeki Nike de ne ki?

viewer.png

MADEM ÖYLE:

İmralı’dan güvenli bir şekilde örgüt yöneten Abdullah Öcalan 15 Temmuz’dan sonra savaş başlayacak tehditleri savurmaya başladı.

Madem 15 Temmuz bir kırılma noktası; iktidar 15 Temmuz’da uygulanabilir şekliyle idam cezasını yeniden yürürlüğe soksun.

Hatırlayacaksınız; başbakan Erdoğan 12 Haziran seçimleri öncesi “ben olsam Öcalan’ı asardım” demişti. Buyursun idam cezasını yasalaştırsın yeniden. Görelim yıkıp, dökmenin, tehdit etmenin yarattığı korkuyu.

www.twitter.com/yolagiden

Diğer Yazıları
Atatürk'ün koltuğu işgal edilmesin
Bu yazıyı yirmi yıl sonra hatırlayacaksınız
TİP’e bak!
Cumhuriyet sensin
Vicdanlar kanarsa insanlık yaşar