Olmadı Acun. Otur, Sıfır !

Güncelleme:

Başbakan’ın annesi ölünce “ Matem tutan “ Acun, aynı duyarlılığı ne Şehitlere, ne de depremzedelere göstermeyerek, sınıfta kaldı.

Sevgili Acun,

Yapımcı olarak çok başarılı olmanı ve çok büyük paralar kazanmanı, büyük bir keyifle izledim, sana gıpta ettim.

Ancak, Başbakan Erdoğan’ın annesi Tenzile Hanımın  vefatı üzerine, TV programını iptal etmeni önce yadırgadım. Ama sonra “ Belki de Başbakan Erdoğan ile çok özel bir ilişkisi vardı, Tenzile Hanım’ı  tanıyordu. “ diye düşündüm.

Ama 24 şehit verdiğimiz gün, aynı duyarlılığı göstermeyip, eğlenceli bir program yapmana, çok bozuldum. Ama yine de, “ Belki koşturma içinde basireti  bağlandı “ diye düşündüm.

Ama bugün, “ O Ses Türkiye “ gibi bir eğlence programını yayınlamana öfkelendim.

Van’da deprem olmuş, en az 400 ölü var, yüzlerce insan enkaz altında son saatlerini yaşayıp, kurtarılmayı beklerken, ekrandaki eğlence ve şöhretli jüri üyelerinin gevrek gevrek gülmesi beni çıldırttı Acun.

Bu programı yayınlaman şart mıydı Acun ?

Bu programdan kazanacağın net para olsun olsun 100.000 dolar. Servetin 15 milyon 100 bin dolar olunca ne değişecek Acun ? Boyun mu uzayacak ?

Oysa, sana yakışan bu programı iptal ederek, canlı yayın yapmak ve insanları Van’lı kardeşlerimiz için yardıma çağırmak, “ Hadi Türkiye ilk yardım benden. 100.000 dolar veriyorum. Herkes elini cebine atsın” demekti.

İnan, o zaman daha da büyürdün..

Bak, ananın ak sütü gibi helal para ile jet aldın.İnşallah daha da büyüğünü alırsın.İnan bana, jetine atalyıp, yanına bebek maması da alıp Van’a gitseydin, herkesin gözünde ilah olurdun, ilah...

Ama yapmadın, yapamadın...

Şimdi git, Sezen Aksu’nun “ Değer mi hiç ? “ şarkısını dinle..

OTUR, SIFIR !

Aydın Özdalga
http://www.twitter.com/aydinozdalga