Bozcaada Kalamar Festivali eşliğinde yaza keyifli veda

Bozcaada Kalamar Festivali eşliğinde yaza keyifli veda
Güncelleme:

Bu sene ilki gerçekleştirilecek olan Bozcaada Kalamar Festivali, 29 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında Türk Telekom Prime’ın ana sponsorluğunda düzenlenecek.

Türkiye’nin en lezzetli kalamarı olarak bilinen Ada Kalamarı’nın da olacağı festivalde misafirler, ünlü Egeli şeflerin birbirinden leziz tariflerinin ve keyifli aktivitelerin yanı sıra, Türk Telekom Prime dünyasının sunduğu ayrıcalıkların da tadını çıkaracaklar.

Bozcaada Kalesi’nin büyüleyici atmosferinde gerçekleşecek olan ve festival katılımcılarının ücretsiz olarak izleyebileceği Teoman konseri ise misafirlere uzun süre unutulmayacak bir gece yaşatacak.

Teoman’ın yanı sıra, festival katılımcılarının yine ücretsiz olarak izleyebileceği muhteşem canlı performanslarıyla Mehmet Erdem, Gökcan Sanlıman ve Jabbar da lezzet şöleni tadında geçecek olan Bozcaada Kalamar Festivali’ni aynı zamanda bir müzik ziyafetine döndürecek.

Kalamarlar Oltadan Mutfağa!

Oltadan Mutfağa, Bozcaada Kalamar Festivali’nin en özel aktivitelerinden biri olma özelliğine sahip. Bu lezzet dolu festivalin konukları, Ada Kalamarı’nın tadına, kendi uğraşları sonucunda yakaladıkları kalamarlarla birbirinden lezzetli tarifler eşliğinde varacak. Katılımcılar, kalamar yakalamanın inceliklerini usta balıkçılardan dinledikten sonra, gruplar halinde teknelerle denize açılacaklar.

Dopdolu bir festival programı

Bozcaada’nın en keyifli noktası olan ve “Dünya’nın Ucundaki Fener” olarak bilinen Polente Feneri’nde, muhteşem bir manzara ve hafif bir müzik eşliğinde izlenebilecek gün batımı festivalin en unutulmaz anlarından olacak.Bozcaada’nın ünlü isimlerinden ressam Cemil Onay ile Ada sokaklarında gerçekleştirilecek resim atölyesi gibi, Bozcaada ruhunu yaşatacak aktivitelerle dolu olan festival programı, misafirlere muhteşem bir hafta sonu yaşatırken, yaz sezonu kapanışını en güzel şekilde yapmayı vaat ediyor.

Türk Telekom Prime’lılar kendilerini özel hissedecekler

Türk Telekom Prime üyeleri Festival kapsamında Bozcaada’da yer alan anlaşmalı restoranlarda yüzde 25 indirimden yararlanma fırsatı yakalayacaklar. Ayrıca Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş., ada hattındaki feribotlarda festival boyunca Türk Telekom Prime üyelerine özel ücretsiz geçiş hakkı sağlayacak.