Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta 8'i yerli 12 yeni film sinemaseverlerle buluşacak.

"Kor"

Aslıhan Gürbüz, Taner Birsel, Caner Cindoruk ile İştar Gökseven'in başrollerinde oynadığı yönetmen Zeki Demirkubuz'un 11. filmi "Kor" izleyici ile buluşacak.

Film, kocası bir iş için Romanya'ya gidip orada tutuklanan ve acilen ameliyat olması gereken çocuğuyla bir başına kalan bir kadının, kocasının pek hoşlanmadığı eski patronu ile karşılaşması sonrasında yaşanan olayları konu alıyor.

"Saklı"

Selim Evci'nin yazıp yönettiği üçüncü uzun metrajlı filmi "Saklı", iki ailenin birbirleriyle kesişen saklı hayatlarını konu alıyor.

"Yolculuk"

Yönetmenliğini Mustafa Kenan Aybastı yaptığı "Yolculuk", muhafazakar bir ailenin çocuğu olarak kimlik karmaşası yaşayan bir gencin kişiliğini sorgulama ve arayışını işliyor.

"Babaların Babası"

Raşit Çelikezer'in yönetmenliğini üstlendiği komedi filmi "Babaların Babası", İstanbul mafya aleminin saygı duyulan isimlerinden birinin, diğer mafya babalarına ders vermek için plan yapması sonrasında gelişen olayları konu ediniyor.

"Yola Geldik"

Haftanın bir diğer komedi filmi "Yola Geldik" ise çalıştıkları istasyonun parasını harcayan iki gencin, para açığını kapatmak için yanlış bir yola girmelerinin ardından başlarına gelen olayları anlatıyor.

"Şeytan Papuçta"

Cengiz Mert'in yönettiği "Şeytan Papuçta", define aramaya giden 8 kafadarın bir küp bulmaları sonrasında şeytan tarafından lanetlenmelerini konu alıyor.

"Kabr-i Cin Mühür"

Başrollerinde Turgay Başyayla, Sevil Uyar Kılıç, Volkan Başaran, Haliy Karaata, Kenan Yeşildağ, Oğuz Yağcı'nın bulunduğu korku filmi "Kabr-i Cin Mühür" filminin yönetmenliğini Volkan Adıyaman üstlendi.

"Genç Pehlivanlar"

Haftanın belgesel türündeki yerli yapımı "Genç Pehlivanlar", geleceğin güreş şampiyonları olabilmek için mücadele eden Amasya Güreş Merkezi Yatılı Okulundaki 26 çocuğun hayatına ışık tutuyor.

"Avcı: Kış Savaşı"

Chris Hemsworth ve Kristen Stewart'ın başrolünde oynadığı 2012 yapımı fantastik aksiyon filmi "Pamuk Prenses ve Avcı"nın devam filmi "Avcı: Kış Savaşı" fantastik aksiyon meraklılarının ilgisini çekmeye aday. "Pamuk Prenses ve Avcı" filminin fantastik dünyası bu sefer "Avcı Eric" ile "Kraliçe Ravenna"nın kaderlerinin ne kadar derin ve tehlikeli bir şekilde birbirine geçmiş olduğunu sergilemek üzere farklı bir hikaye ile izleyicinin karşısına çıkacak.

"Kral İçin Hologram"

Başrolünde Tom Hanks'in yer aldığı dram türündeki "Kral İçin Hologram", başarısız bir Amerikalı iş adamının, çareyi Suudi Arabistan'a gitmekte bulup varlıklı kraliyete değişik fikirlerini sunma ve satma derdine düştükten sonra içine girdiği zorlu yolculuğu konu alıyor.

"Küçük Kral"

Fransa, Almanya ve Polonya ortak yapımı animasyon türündeki "Küçük Kral" Sandor Jesse ve Lutz Stützner tarafından yönetildi.

"Kuzular Kurtlara Karşı"

"Karlar Kraliçesi" filminin yapımcıları tarafından yapılan animasyon "Kuzular Kurtlara Karşı" ise sihirli bir dünyada kendi hallerinde yaşamlarını sürdüren koyun sürüsünün mutluluğunun, yakınlardaki bir vadiye inen kurt sürüsüyle bir anda bozulmasını ve kuzuların bu huzursuz ortamda verdiği mücadeleyi konu alıyor.