Efsane film geri dönüyor !

Efsane film geri dönüyor !

Sinema severlerin heyecanla izlediği Ocean's Eleven serisi bir kez daha çekiliyor.

Hollywood uzun süredir büyük bir senaryo sıkıntısı çekiyor. Yaratıcı sinema yazarlarının yokluğundan mıdır yoksa izleyicilerin beklentileri farklı olduğundan mıdır bilinmez yeniden çekilen filmler son yıllarda piyasanın neredeyse yarısını işgal etmiş durumda. Bu halkalara bir yenisi ekleniyor ve daha önce zaten yeniden çekilmiş olan Ocean's Eleven serisi bir kez daha çekiliyor!

 İlginç haber sosyal medyada hızlı yayıldı ancak henüz açıklanmış bir şey yok. IMDB'nin planlanan projeler arasında göstermediği ancak Indiewire gibi sitelerde duyurulan bir son dakika haberi sinema tutkunlarını heyecana boğdu. Son zamanlarda yeniden çekilen pek çok film, izleyicilerin ilgisini toplayınca yapımcılar farklı işlere yönelmekten vazgeçip hazırdaki projeleri farklı bakış açılarıyla sunmaya başladılar.

201510310908_sandra-bullock-6.jpg

Yeniden çekilen ve devam ettirilen serilerin çoğunda kadın oyunculara büyük bir yöneliş var. Felekten Bir Gece serisine kadınlar üzerinden bir misilleme yapan Nedimeler filmi gibi Hayalet Avcıları serisinin yeni filminde kadınlardan oluşan bir ekibi görecek olmamız, önümüzdeki yıllarda bu tarz yeniden çekilen filmlerin sayısının artacağına önemli bir işaret. İşte bunun son örneğini yeniden çekilmesi beklenen Ocean's Eleven filminde de göreceğiz. Filmde kadınlardan oluşan bir hırsızlar takımı bizi bekliyor olacak ve filmde, daha önceki serilerin başrolü olan George Clooney'in yerinde Sandra Bullock'u izleyeceğiz. Hırsızlar kraliçesi olarak karşımıza çıkacak Sandra Bullock'un yanında  Melissa McCarthy ve Kerry Washington gibi isimlerin yer alması bekleniyor. 

201510310908_011912-fashion-beauty-kerry-washington-details-magazine.png

Proje şimdilik sadece sosyal medyada tartışılırken çok yakında IMDB sayfalarında bu film hakkında bilgiler çıkması bekleniyor.

Etiketler film oceans eleven seri