İki isim aynı filmde buluşacak !

İki isim aynı filmde buluşacak !

Sesiyle dünyayı titreten Adele ile Game of Thrones dizisinin Jon Snow'u aynı filmde oynayacak.

'Hello' ile sahalara sağlam bir dönüş yapan 27 yaşındaki Adele, sinemanın genç dehası olarak nam salmış yönetmen Xavier Dolan'ın yeni filminde rol alacak. Çekimlerine 2016'da başlanacak olan filmde 'Game of Thrones'da Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harrington da rol alacak.

Filmde rol alması kesinleşen diğer isimler arasında Susan Sarandon, 'American Horror Story' ile popülerliğini arttıran Kathy Bates, 'Marslı' ve 'Interstellar'la göz dolduran başarılı oyuncu Jessica Chastain yer alıyor.

'HELLO' KLİBİNİ DE O ÇEKTİ 

İngiltere'den çıkan en muhteşem seslerden biri olarak kabul edilen Adele, geçtiğimiz ay yayınladığı şarkısı 'Hello' ile yine dünya çapında bir başarıya imza attı.

a-584.jpg

90'larda TV ekranından görmeye alışkın olduğumuz bir kliple eski sevgilisini gözyaşları içinde arayan kalbi kırık bir kadını canlandıran Adele, kısa film tadındaki klipteki performansıyla klibin yönetmeni Xavier Dolan'ı çok etkilemişe benziyor.

'DAHA ÖNCE SÖYLESE KESİN ŞİKÂYET EDERDİM'

Sinema dünyasının en genç dehası olarak nitelendirilen 26 yaşındaki Kanadalı aktör ve film yapımcısı Dolan, çekimlerine 2016'da başlayacağı yeni filmi 'The Death and Life of John F Donovan' için Adele'e de bir rol teklif etmesi ile, genç müzisyen için de beyazperdenin yolu açılmış görünüyor.

Adele bu teklif sonrası 'Eğer teklif daha önce gelseydi bundan şikayetçi olurdum ancak Xavier'le çalıştıktan sonra kesinlikle diyebilirim ki onun herhangi bir filminde yer almak için can atarım' dedi. 

'ANNEMİ ÖLDÜRDÜM' FİLMİ İLE TANINDI

Özgün hikâyesi ve müzikleriyle eleştirmenler tarafından çok sevilen 2009 yapımı 'J'ai Tue Ma Mere (Annemi Öldürdüm)' filmini Xavier Dolan 20 yaşında çekmiş, filmde de Hubert Minel rolünde oynamıştı.

Bu seneki Altın Palmiye'nin jürisinde de yer alan ve 2014 yapımı 'Mommy' ile Cannes'da Jüri Özel Ödülü alan Dolan'ın 'Annemi Öldürdüm' filmi 2010 yılında 29. İstanbul Film Festivali'nde de gösterime girmişti.