Mustafa Ceceli, Aslan Koruyucular'ı Yorumladı

Mustafa Ceceli, Aslan Koruyucular'ı Yorumladı

İSTANBUL (AA) - Şarkıcı Mustafa Ceceli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınlanacak "Aslan Koruyucular" isimli çizgi filmde,...

İSTANBUL (AA) - Şarkıcı Mustafa Ceceli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınlanacak "Aslan Koruyucular" isimli çizgi filmde, aynı isimli şarkıyı yorumladı.

"Kükreme Geri Dönüyor" özel bölümüyle 23 Nisan'da Disney Channel'da yayımlanacak film, yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran, Oscar ödüllü Aslan Kral efsanesinin üçüncü jenerasyon hikayesini ekranlara taşıyor.

Şarkı için, Ceceli ve çocukların başrolde olduğu bir video klip de çekildi. Geniş çaplı bir prodüksiyonla tamamlanan klibin çekimleri, İstanbul'un farklı mekanlarında gerçekleştirildi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Ceceli, projede yer almaktan mutluluk duyduğunu ve oğlu Arın'la Aslan Kral filmlerinin hayranı olduğunu belirterek, "Şarkı çok hareketli ve eğlenceli. Bence çocuklar çok severek eşlik edecek ve dans etmeden duramayacaklar." ifadelerine yer verdi.

Ceceli, Aslan Koruyucular'ın çocuklara, dostluk, güven ve aile bağları gibi önemli duyguları aktardığını dile getirerek, "Buradaki takım ruhu çocuklara tüm hayatları boyunca yol gösterecektir. Şarkının sözlerinde de bunu yakalayacaksınız. Oğlumla birlikte büyük bir heyecanla çizgi filmi bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Karakter isimleri, Afrika'nın Tanzanya ve Mozambik bölgesinde konuşulan Swahili dilinden türetilen filmde, bu dilden alınan ve çocukların ilgisini çekecek, akıllarında kalacak türetme sözcüklere de yer verildi. Aslan Kral filminde kullanılan ve Türkçe'de "Hiç sorun yok" anlamına gelen "Hakuna Matata", Aslan Koruyucular'da yerini "Sıçra ve Dal" anlamındaki "Zuka Zama"ya bırakacak.