"Cin Tohumu" 8 Nisan'da Vizyona Girecek

"Cin Tohumu" 8 Nisan'da Vizyona Girecek

"Cin Karası" ve "Cin Garezi" filmlerinin devamı olan filmin çekimleri, başvurular arasından seçilen hikayenin geçtiği mekanda gerçekleştirildi

İSTANBUL (AA) - "Azem" serisinin son filmi "Azem 3 : Cin Tohumu", 8 Nisan'da korku filmi sevenlerle buluşacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, yapımını "Retropro"nun üstlendiği filmin senaryosu, izleyicilerden gelen hikayeler arasından yazıldı.

Yapımcılar tarafından geçen sene sosyal medya aracılığıyla, "Gerçek cin hikayeleri arıyoruz" başlığıyla yapılan çağrı sonucunda, yaklaşık 5 bin başvuru yapıldı.

"Cin Karası" ve "Cin Garezi" filmlerinin devamı olan filmin çekimleri, başvurular arasından seçilen hikayenin geçtiği mekanda gerçekleştirildi.

Cinlerin işini merak edenleri yaşanmış hikayelerin gerçek mekanına davet eden film, "dehşet verici" olmayı hedefliyor.

Film, tam konumu gizli tutulan Kızılırmak kenarındaki bir köyde, 1917 yılında iki yakın aile arasında başlayan ve sonrasında tüm köyün ortasında kaldığı, senelerce süren bir gizeme dönüşen olayları konu ediniyor.

Yönetmenliğini ve görüntü yönetmenliğini Hürcan Emre Yılmazer'in üstlendiği filmin senaryosu ise Gökhan Gök ve Cihan Berk Berkaban'a ait.

Müziklerini Demir Baran Kutlu'nun yaptığı "Azem 3 : Cin Tohumu"nda, Veysi Alışkan, Muhammet Kulu, Yeşim Egemen, Revşan Genç, Nurdan Taş gibi isimler rol alıyor.