"Kuşların Çağrısı", Mayısta Müzikseverlerle Buluşacak

"Kuşların Çağrısı", Mayısta Müzikseverlerle Buluşacak

Albümde, The Secret Enseble'nin, Yunus Emre, Hafız-ı Şirazi, Alvarlı Efe, Edip Harabi, Mehmet Ali Hilmi Dedebaba, Aşık Dertli, Pir Sultan Abdal ve Mevlana şiirlerinden bestelediği 14 eser yer alıyor

İSTANBUL (AA) - The Secret Ensemble'nin "Call Of The Birds/Kuşların Çağrısı" albümü mayısta müzikseverlerin beğenisine sunulacak.

Kalan Müzik ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Müzik İleri Araştırmaları Merkezi (MİAM) ortaklığıyla hazırlanan "Call Of The Birds" (Kuşların Çağrısı) albümünün teaserı da yayınlandı.

İranlı şarkıcı Mahsa Vahdet ve Neşe Demir, güftesi Hafız Şirazi'ye ait "Desirable Ruby/Arzulanan Yakut" şarkısına düet yaparken görüldüğü teaserda, The Secret Ensemble'nin müzisyenleri Coşkun Karademir, Murat Süngü, Emre Sınanmış, Yasin Özçimi, Hakan Gürbüz ve Ömer Arslan da yer alıyor.

Yunus Emre, Hafız-ı Şirazi, Alvarlı Efe, Edip Harabi, Mehmet Ali Hilmi Dedebaba, Aşık Dertli, Pir Sultan Abdal ve Mevlana şiirlerinden bestelenmiş 14 eserin yer aldığı albüm, mayıs ayında müzikseverlerle buluşacak.