Universal, korku filmlerinin vizyon tarihlerini erteledi

Universal, korku filmlerinin vizyon tarihlerini erteledi
Güncelleme:

Universal Pictures, “Candyman” ve iki “Halloween” devam filminin vizyon tarihlerinin korona virüsü salgını nedeniyle ertelendiğini duyurdu.

 “Candyman”, 25 Eylül 2002’den 16 Ekim 2020’ye,  üç hafta ertelendi. “Halloween Kills”, 16 Ekim 2020’den 15 Ekim 2021’e kadar bir yıllık bir süreyle ertelendi ve serinin devam filmi “Halloween Ends” de 15 Ekim 2021’den 14 Ekim 2022’ye ertelendi.

 Variety’nin aktardığına göre, stüdyo ayrıca mayıs ayında süresiz olarak ertelediği, Universal Pictures’ın distopik korku serisinin son bölümü olan “Forever Purge” un 9 Temmuz 2021’de yayınlanacağını duyurdu.

1992 yapımı filmin yeniden çevrimi olan, Nia DaCosta’nın yönettiği ve Jordan Peele’le yazdığı “Candyman”’in başlangıçta 12 Haziran’da vizyona girmesi planlansa da film, nisan ayında alınan kararla eylüle ertelendi. Universal’ın korona virüsü nedeniyle ertelediği diğer önemli filmler arasında “Minions: Rise of Gru”, “Fast & Furious 9”, “Sing 2” ve “Wicked” yer alıyor.

“Halloween” serisini yaratan yönetmen John Carpenter da, çarşamba günü “Halloween Kills” için “Hepinizin ‘Halloween Kills’in durumu için bir güncelleme beklediğini biliyorum” diyerek bir açıklama paylaştı.