''Deniz Seki boşuna içeride yatmıyor''

''Deniz Seki boşuna içeride yatmıyor''

Aylin Coşkun, Deniz Seki'ye destek için hazırlanan klipte oynayan ünlüleri topa tuttu.

“Deniz Seki memleketi kurtarıp savaşa gittiği için yatmıyor. O zaman ben de kullanayım, bana da destek olun” diyerek yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

 "RİCKY MARTİN PROJEM ÇALINDI"

Coşkun, "Ricky Martin projem çalındı" diyerek Ayşe Hatun Önal’a da taş attı. Türkiye’de yine bir ilki gerçekleştireceğini söyleyen Coşkun, “İlk defa 3 boyutlu klip çekeceğim, dünyada. Hadi bunu da çalsınlar. Eğer bir projem daha çalınırsa, bu sefer çok kötü yaparım. Maddi manevi dava açarım. Herkes kendi üretsin” diyerek gözdağı verdi.

"VATANI KURTARMAKTAN İÇERİDE YATMIYOR"

Uyuşturucu ticareti yapmak ve kullanmak suçundan cezaevinde bulunan Deniz Seki için klip çekilmesini de değerlendiren Coşkun “Ben çok saçma buldum. O zaman herkes bu işleri yapsın, siz ona destek olmak için klibinde oynayın” diyerek çocukların özendirildiğini belirtti. Klipte oynayan sanatçıların bir kısmının arkadaşı olduğunu söyleyen Coşkun “Birçoğu Deniz’in arkasından konuşuyor, ben onların ortamında bulunuyorum. Oturup dedikodusunu yapıyoruz, sonra gidip klibinde oynuyoruz. Bana komik geliyor” dedi.

Deniz Seki’ye, “Allah kurtarsın” diyen şarkıcı “Benim Deniz ile bir sorunum yok, ayrıca Deniz’in şarkılarını çok severim ve kendisine hayranım. Bu durum ona destek vereceğim anlamına gelmez. İçeride memleketi kurtarıp savaşa gittiği için yatmıyor” diyerek yeni bir polemiğin sinyalini verdi.