''Halk plajında dikizleniyorum''

''Halk plajında dikizleniyorum''

Ünlü şarkıcı Bengü, halk plajına ''dikizlendiği'' için gitmediğini söyledi.

Bodrum'da günübirlik bir mavi tur yolculuğu yapan Bengü, halk plajına gitmeme sebebini, "Herkesin gittiği plaja gidince rahatsız oluyorum. Çünkü dikizleniyorum.'' sözleriyle açıkladı.

Bikinili veya mayolu poz vermekten kaçınan güzel şarkıcı Bengü, uzun bir aradan sonra mayolu görüntülendi. Hem tatil hem iş diyen güzel şarkıcı Bodrum Gümbet' de başarılı bir gecenin ardından arkadaşları ile birlikte ertesi gün Bodrum'da günübirlik bir mavi tur yolculuğu yaptı. Akvaryum Koyu'na demirledikleri tekneden denize giren güzel şarkıcıya yakın arkadaşı teknik direktör Samet Aybaba'nın yönetmen kızı Gülşen Aybaba da eşlik etti. Bir saate yakın denizin keyfini süren şarkıcı, düzgün fiziği ile dikkat çekti.

PLAJA GİTMİYORUM ÇÜNKÜ
Güzel ve başarılı şarkıcı Bengü'nün bu kadar az görüntülenme sebebi ise onun plaja gitmekten rahatsız olması. Başarılı isim verdiği bir röportajda bu konuyla ilgili olarak, "Herkesin gittiği plaja gidince rahatsız oluyorum. Çünkü dikizleniyorum. İnsanların, "Orası öyle, burası şöyle" sözlerinden ötürü denize giremiyorum." şeklinde konuşmuştu.