'Cicişler'den 20 bin TL'lik doğum günü

'Cicişler'den 20 bin TL'lik doğum günü

Esra Ersoy, doğum günü için harcadıkları parayı sosyal medyada paylaşınca tepki yağdı.

Tatil için Yunanistan’ın Mykanos adasına giden Esra ve Ceyda Ersoy, burada geçirdiği keyifli vakitleri sosyal medya hesaplarından paylaşmaya devam ediyor. Ünlü bir ayakkabı firmasının veliahtı Taha Özer’in de kendilerine eşlik ettikleri gezilerinde son derece pahalı deneyimleri yaşayan ve bunları takipçileriyle paylaşan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler, önceki gün paylaştıkları 165 Euro’luk hamburger deneyimleriyle haber olmuşlardı.

esra-ersoy-a-20-bin-liralik-dogum-gunu--7232082.jpeg

Sözcü'de yer alan habere göre; pahalı zevkleriyle takipçileri tarafından çok sayıda yorum alan Cicişler, kendileri hakkında yapılan sert tepkilere aldırmamış olacaklar ki hamburger paylaşımından kısa süre sonra bu defa doğum gününü kutlayan Esra için yapılan partinin masraf fişini takipçileriyle paylaştılar.

"Doğum günü faturası, limitsiz tatil keyfi, iyi hissediyoruz" notuyla yapılan paylaşımda esra ersoy’un doğum günü kutlamasında yapılan harcamaları ortaya seren Cicişler’in, bu gece için harcadıkları para 6 bin 400 Euro (20 bin 996 lira) tuttu.

esra-ersoy-a-20-bin-liralik-dogum-gunu--7232077.jpeg

Cicişler bu paylaşımları sonrasında şaşırtıcı yorumlar aldı:
-İyi yazmışlar fiyatlar uygun güzel
-Şu paraya nice insan doyar
-Şu an gece vardiyasından geldim ayakta durmaktan ayaklarım şişti ve 1220 tl maaşa çalışıyorum. Hiç uyumayacağım Sabah hemen ek işe gitmem gerekiyor malum yetişmiyor sadece sizin bir çaya ödediğiniz ücreti alabilmek için böyle şeyler paylaşmayın yazık günah.

2298385.jpg

Sözcü