Abramoviç 36.5 milyon Euro'luk havuz yaptırıyor

Abramoviç 36.5 milyon Euro'luk havuz yaptırıyor
Güncelleme:

Roman Abramoviç, Londra’daki malikanesi için 36.5 milyon Euro'luk havuz yaptırıyor...

İngiltere Premier Lig’in güçlü kulüplerinden biri olan Chelsea’nin sahibi Roman Abramoviç bu sefer takımına değil, kendisine yaptığı yatırımla gündeme geldi.

İngiliz basınından The Sun’ın yaptığı habere göre, Chelsea kulübünün sahibi olan Rus milyarder Roman Abramoviç, Londra’daki malikanesi için havuz yaptırmak istiyor. Bu olaya haber değeri veren durum ise yaptırılmak istenen havuzun 28 milyon pound (yaklaşık olarak 36.5 milyon euro) değerinde olması. Batı Londra’nın en güzel yerinde bir malikane sahibi olan Abramoviç, evine yaptırmak istediği lüks havuz ve spa merkezi için harcayacağı parayla İngiltere’de basının tartışma konusu oldu.

55-006.jpeg

Lüks eve lüks havuz
 
Londra’da şu an yaşadığı lüks malikanesinin değeri 125 milyon pound (162 milyon euro) olan Rusya ve dünya sosyetesinin yakından tanıdığı Roman Abramoviç, evinin bahçesinde bulunan alanın altına inşa ettirmeyi planladığı havuz, spa merkezi ve eğlence salonu için 28 milyon pound harcamayı planlıyor. Yaklaşık 8 ay sürmesi planlanan inşaat çalışmalarının ardından yeni havuzuna kavuşacak olan Chelsea patronu yakın tarihte Rusya lideri Vladimir Putin’e 35 milyon dolar değerinde bir yat hediye etmesiyle gündeme gelmişti.

Sporcope